Mijn favoriete kaarten van Studio Draak

Het merk Studio Draak komt je misschien wel bekend voor: ik ontdekte een van de kaartenseries toen ik een bezoekje bracht aan Kabinett vorig jaar en ik reviewde kerstkaarten en -labels voor Hip & Stip kaarten. Intussen heb ik ontdekt dat er enorm veel kaartenseries zijn, dus heb ik mijn favoriete kaarten van Studio Draak op een rijtje gezet! Met bovenstaande foto als hint als mijn topfavoriet…

Favoriete kaarten van Studio Draak

7. Apenstreken

Laat ik van start gaan met de kaarten die absoluut favoriet zijn, maar op volgorde onderaan belanden. Toch staan in het midden als je alle andere series er ook bij haalt, want ik noem ongeveer de helft. Ik vind deze aapjes enorm schattig! Hoewel ik het misschien ontwerpen voor kinderen vind, word ik gewoon blij van de illustraties en de kleuren.

Favoriete kaarten van Studio Draak

6. Donzige veertjes

Om nog even door te gaan over prachtige illustraties en kleuren: zulke veren zou ik wel in het echt willen verzamelen! Mooie en vrolijke kleuren, maar bovendien ook veel details. Het enige wat ik jammer vind, is het woordje ‘hello’. Gelukkig zijn drie van de vier zonder tekst gedrukt!

Favoriete kaarten van Studio Draak

5. Vang mijn dromen

Als je nagaat dat er minimaal drie dromenvangers in huis hangen en dat ik zelf ook kaarten met dromenvangers verkoop, snap je misschien waarom deze in het lijstje zijn belandt. Niet alleen vind ik het onderwerp erg mooi, maar ook opnieuw de details en de kleuren. En de veren komen er opnieuw ook in voor: prachtig toch?

Favoriete kaarten van Studio Draak

4. Enthousiaste egels

Hoewel ik enorm fan van het seizoen lente (langere dagen en meer licht), heeft de herfst ook een speciaal plekje in mijn hart. De kleuren en de onderwerpen die hiermee zijn verbonden, vind ik echt enorm mooi. Zo ook bij deze kaartenserie! En ik moet toegeven dat het egeltje ook zeker een weg naar mijn hart heeft gevonden intussen.

Favoriete kaarten van Studio Draak

3. Enige eenhoorns

Het is ineens iets geheel anders qua ontwerp, maar daarom niet minder leuk: eenhoorns! Ze zijn momenteel erg populair, maar wat wil je ook: het zijn magische beesten. In combinatie met een regenboog is het plaatje natuurlijk compleet. Wat ik prettig vind aan deze kaarten is dat kleuren duidelijk aanwezig zijn, maar niet schreeuwerig zijn. Heel mooi!

Favoriete kaarten van Studio Draak

2. Piekfijne plantjes

Mijn mening over deze kaartenserie hebben jullie misschien al gehoord door mijn blogpost in 2016. Na het ontdekken van alle kaartenseries blijft dit toch ook echt wel een favoriet. Ik houd van de combinatie marmer met illustraties! Ik heb zelf geen groene vingers, dus deze kaarten zijn perfecte vervangers.

Favoriete kaarten van Studio Draak

1. Goudeerlijk

En dan mijn topfavoriet… hoe kan het ook anders dan goud met zwart en wit? Ik ben echt een sucker voor deze trend. Ik word verliefd op bijna alle papierwaren die deze trend hebben gevolgd. Maar de ontwerpen zijn ook gewoon erg mooi!

Alle kaarten van Studio Draak zijn verkrijgbaar voor €1,20 per set of voordelige sets in hun webwinkel.

Welke kaarten van Studio Draak zijn jouw favoriet?

4 gedachten over “Mijn favoriete kaarten van Studio Draak”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven