Muchable ansichtkaarten met aquarel illustraties

Het is nog niet zo lang geleden dat ik Romy van Muchable leerde kennen. Allereerst door haar blog en haar illustraties, maar later ook haar papierwaren met aquarel illustraties. Ik moest en zou een setje ansichtkaarten hebben, dus ze nam ze mee naar CreaWeekend. Ik nam echter niet één, maar twee setjes aquarel ansichtkaarten mee: Holland en gelegenheden!

Aquarel ansichtkaarten

Illustraties die worden gemaakt met aquarel ben ik al langer bekend mee. Ondanks dat Romy dus één van velen is, heeft ze wel een unieke stijl. Aan een illustratie kan ik meteen zien dat hij van haar hand is! Dit zit hem voornamelijk in de poppetjes die zij gebruikt in veel illustraties. Zo ook op de kaarten en dus kocht ik daarom ook twee setjes aquarel ansichtkaarten waarin dit kenmerk duidelijk naar voren komt.

Muchable: ansichtkaarten Holland van aquarel

Holland

In eerste instantie vroeg ik aan Romy om een setje ansichtkaarten Holland mee te nemen. Ik wilde ze eigenlijk al een tijdje, maar het scheelt natuurlijk verzendkosten als je elkaar ziet. Ik vind het thema gewoon enorm leuk, dus verzamel ik Hollandse kaarten in allerlei verschillende stijlen. Een molen, een koe, een boerin, kaas, klompen, een fiets, tulpen… heerlijk Hollands! Mijn favoriet is degene in de houder met een gekleurde achtergrond.

Muchable: ansichtkaarten gelegenheden met aquarel

Gelegenheden

Op het CreaWeekend zocht ik ook nog een tweede setje uit, want Romy had alle kaarten uit haar webshop Muchable meegenomen. Ik vond gelegenheden het leukst! De illustraties passen goed bij iedere situatie en zijn daarbij helder afgebeeld. Bovendien vond ik een beetje handlettering ook wel leuk. Mijn favoriet is ‘ik ben er voor je’, hoewel ik ‘gefeliciteerd!’ ook wel erg mooi vind. De illustraties zijn duidelijk met aquarel en fineliner gemaakt, maar dit vind ik juist mooi. De kaarten zijn mooi gedrukt en ik ga ze met plezier in mijn collectie doen!

De aquarel ansichtkaarten Holland en gelegenheden van Muchable zijn verkrijgbaar voor €3,50 per set.

2 gedachten over “Muchable ansichtkaarten met aquarel illustraties”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven