Dierlijke ansichtkaarten van Studio Kikor!

Als je het hebt over dierlijke ansichtkaarten die ontworpen zijn voor kinderen, ben je bij mij op het juiste adres. Ik mag dan misschien (nog) geen mamablogger zijn, maar ik houd van kaarten en kinderen! En ja: ik geef toe, ik zou voor sommige kaarten meteen een bestemming hebben (buiten mijn eigen verzameling). Onder andere voor enkele uit de collectie van Studio Kikor.

Studio Kikor

Studio Kikor? Wie is dat? Tessa Aaij is grafisch ontwerper die haar passie voor kinderen en illustreren combineert met haar eigen merk. Alle producten in haar webwinkel zijn vrolijk, grappig en leerzaam. Dieren en natuur zijn centrale ontwerpen in alle illustraties op de kaarten, maar ook posters staan weergegeven.

Vrolijke ansichtkaarten van Studio Kikor

Dierlijke ansichtkaarten

Studio Kikor verkoopt meer dan alleen papierwaren (voor kinderen), maar aangezien dit het beste aansluit bij Nouk-san, stuurde Tessa me een setje met kaarten toe. Ze heeft twee series ontworpen: één met een witte achtergrond en één met verschillende kleuren als achtergrond. Hoewel de kleur en de vrolijkheid van beide kaartensets af straalt, heb ik een persoonlijke voorkeur voor de set met witte achtergrond. De ansichtkaarten zijn gedrukt op stevig mat papier en de illustraties zijn niet alleen scherp, maar ook helder.

Vrolijke ansichtkaarten van Studio Kikor

Kinderlijke illustraties?

Studio Kikor is natuurlijk een webwinkel met onder andere papierwaren voor kinderen. Dit is duidelijk te zien aan de illustraties op de dierlijke ansichtkaarten die door Tessa zijn ontwerpen. Het zijn strakke, maar wel speelse ontwerpen. Hierdoor zijn ze perfect voor kinderen, maar ik vind de giraf en het egeltje bijvoorbeeld ook erg leuk voor mezelf. De illustraties bevatten veel details en zijn bovendien erg kleurrijk. Erg leuk!

Alle dierlijke ansichtkaarten zijn verkrijgbaar bij Studio Kikor voor €1,50 per stuk.

Deze review bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door Studio Kikor. Lees mijn disclaimer met betrekking tot deze blogposts.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven