Mijlpaalkaarten voor Bloggers en YouTubers

Na een hele tijd wachten, kan ik ein-de-lijk onthullen waar EliseDingen en ik al weken (als het niet maanden is) mee bezig zijn! Bekijk de video voor onze aankondiging van ons nieuwe product: mijlpaalkaarten voor bloggers en YouTubers. Wij zijn enorm trots en wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn. Wil je alle informatie (nog eens) lezen? Klik dan op ‘lees meer’.

Mijlpaalkaarten voor Bloggers en YouTubers

Mijlpaalkaarten voor Bloggers en YouTubers

Heb je jouw mijlpalen als blogger en/of YouTuber altijd al vast willen leggen? De mijlpaalkaarten voor bloggers en YouTubers bieden de uitkomst! Vul één van de kaarten in en maak er een foto van om hem te delen, bijvoorbeeld op social media. In het doosje zitten 15 dubbelzijdige kaarten met verschillende belangrijke momenten uit het leven van blogger en/of YouTuber. De kaarten zijn in te vullen en te decoreren. Schaf jouw set mijlpaalkaarten aan via Post & Papier voor €7,50 excl verzendkosten.

Mijlpaalkaarten voor Bloggers en YouTubers

Sponsoring door Drukbedrijf

Zoals ik ook al in de video noem, is de eerste batch mijlpaalkaarten gesponsord door Drukbedrijf. Dit is een online drukker die al jouw drukwerk kan leveren met eventuele gratis proefdruk. De A6 kaarten die aan ons zijn geleverd, zijn gedrukt op 340 grams papier zonder afwerking zodat je erop kan schrijven en tekenen. De ontwerpen die Elise en ik samen hebben gemaakt, zijn mooi afgedrukt. De kwaliteit van de kaarten is goed en draagt bij aan onze trots op het product! De kaart ‘wow, ik mag samenwerken met…’ kunnen wij dus meteen gebruiken.

Mijlpaalkaarten voor Bloggers en YouTubers

Winnen!

Ben jij blogger en/of YouTuber? En wil je graag een set mijlpaalkaarten voor bloggers en YouTubers winnen? Je maakt kans door een mijlpaal omtrent jouw blog en/of kanaal met ons te delen. Wij kiezen één winnaar uit de reacties van Nouk-san en één uit die van EliseDingen. De winactie loopt tot en met dinsdag 7 februari om 23.59 uur.

Dit artikel bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door Drukbedrijf. Lees mijn disclaimer met betrekking tot deze blogposts.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven