DIY kraft snailmail

Afgelopen week heb ik me opgegeven voor een Round Robin boekje. Het thema is Holland, maar ik haalde er een kraft schrift voor. Dit inspireerde mij om een kraft snailmail te maken! Met een vleugje zwart en wit, omdat deze combinatie zo mooi is…

DIY kraft snailmail 2

Benodigdheden

Eigenlijk alles wat je maar in huis hebt rondom kraft, haha! Ik heb zakjes gebruikt, maar ook een kaart en andere kleinigheden als cadeautje of DIY item zoals de letter K. Verder heb ik wat items gepakt om de spullen te versieren, zoals stempels, stiften en masking tape. Decoreren blijft immers altijd leuk!

DIY kraft snailmail 3

Kraft snailmail

Allereerst ging ik aan de slag met de letter K. Ik heb deze letter genomen vanwege het woord ‘kraft’. Ik heb de letter niet gedecoreerd, omdat het mij leuk leek dat de ontvanger dit zelf kon doen. Ik heb er echter een zakje omheen gedaan, zodat het net een cadeautje is in de kraft snailmail. Met een hartvormige stempel en witte masking tape met gouden hartjes heb ik dit versierd.

DIY kraft snailmail 4

Kadootje!

Voor de snailmail heb ik wat kraft papierwaren bij elkaar gezocht, onder andere een sticker en kaartje. Omdat dit vrij klein is, kon ik dit ook in een zakje doen. Ik koos hierbij voor een ander zakje, aangezien ik niet meerdere in dezelfde kraft snailmail wilde hebben. Dit is Een window bag van de HEMA, waardoor je kunt zien wat erin zit. Met een stukje zwarte masking tape waar ik ‘kadootje’ op heb geschreven met krijtbordstift. Het is maar een subtieve decoratie, maar dat vind ik juist wel het mooiste.

DIY kraft snailmail 5

Doe het lekker zelf!

Omdat ik vind dat snailmail om DIY gaat, heb ik een pakketje met producten gemaakt waarmee de ontvanger zelf aan de slag kan gaan. Wat er precies in het pakketje zit, ga ik niet verklappen: dit is een verrassing voor degene die de kraft snailmail mag ontvangen! Het doosje heb ik in ieder geval bij Dreamkey vandaan, waar ze in verschillende maten beschikbaar zijn. Enorm leuk als cadeauverpakking! En ook dit doosje heb ik weer gedecoreerd met stiften en masking tape in het wit en zwart.

Winnen!

Wil jij kans maken op deze kraft snailmail? Laat een reactie achter met de reden waarom jij hem graag wilt ontvangen! Delen op social media met een vermelding naar mij levert bonus punten op. De winactie verloopt op 5 mei 2016 Om 23:59 uur.

5 gedachten over “DIY kraft snailmail”

  1. Ik ben gek op snailmail! Het is zo’n feestje in je brievenbus. Er is altijd zoveel aandacht aan besteed. Het uitpakken is geweldig en natuurlijk altijd leuk om te worden verrast! Dus ik loot graag mee ☺️

  2. Wat een leuke actie! :) Als kleuter was ik al heel de dag aan het knutselen & inpakken (rollen plakband gingen er doorheen). Ik ben eind vorig jaar begonnen met snailmail en kan nog steeds enorm genieten van creatief bezig zijn. Ik zou het dus erg leuk vinden om dit te winnen! :)

  3. Wat een leuke snailmail! Die zou ik graag willen winnen :-)
    Waarom? Behalve dat ik echt dol ben op post krijgen en versturen, ben ik ook gek op knutselen en cadeautjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven