Vrolijk schrijfblok van Unieke Postkaarten

De webwinkel Unieke Postkaarten houd ik altijd in de gaten voor nieuwe papierwaren. Eens in de zoveel tijd bestel ik wat kaarten en stickers met nieuwe ontwerpen. Het is eigenlijk bijna een verzameling op zich! Dit keer een schrijfblok met etiketten, opnieuw mooi en lief geillustreerd.

Unieke Postkaarten schrijfblok en etiket 2

Unieke Postkaarten

Hoewel Wendy tegenwoordig ook andere merken verkoopt, blijf ik terugkomen vanwege haar illustraties. Ieder ontwerp is namelijk duidelijk van haar hand en dat maakt het zo uniek. De illustraties zijn wel veel op familie en kinderen gericht vaak, maar dit hoort bij Wendy en haar stijl. Dit heeft juist haar charme! De kleuren zijn altijd vrolijk en dit trekt mij enorm. Dit geldt ook voor het schrijfblok en de etiketten die ik dit keer aan heb geschaft!

Unieke Postkaarten schrijfblok

Schrijfblok

Het schrijfblok van Unieke Postkaarten bestaat uit papier waar lijnen op staan om op te schrijven met daaromheen blokken in verschillende kleuren. Dit alleen maakt het al vrolijk, maar de illustraties maken het compleet. Niet veel, maar de meeste ruimte is nodig voor het schrijven. Het papier is gedrukt op 90 grams papier. Dit is stevig genoeg voor notities en brieven. Er zitten 25 vellen op een blok op A5 formaat. Voor een notitieblok is dit misschien weinig, maar ik zal het gebruiken voor brieven en dan is het genoeg! En het formaat vind ik erg prettig, niet te klein en niet te groot.

Unieke Postkaarten etiket

Etiket

Bij het schrijfblok heeft Wendy ook een adressticker ontworpen, hoewel ik het een etiket noem. De kleuren en illustraties zijn bijna hetzelfde, waardoor het perfect bij elkaar past. Erg handig, want zo kan ik mijn brieven helemaal in stijl versturen met een witte envelop erbij. Nog leuker is dat het schrijfblok en de etiketten samen voordelig in een set te krijgen zijn! Het is etiket is gedrukt op mat A7 plakpapier, waarop goed te schrijven is en er ook genoeg ruimte is. Ik ga de set in ieder geval met plezier gebruiken!

De set schrijfblok met etiketten is verkrijgbaar bij Unieke Postkaarten voor €3,60.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven