Kantoortuin van Uitgeverij Loopvis

Zonder groene vingers toch wat natuur in jouw kantoor? Dat klinkt wel als een product voor mij, zeker als het ook nog eens van papier is: de kantoortuin van Uitgeverij Loopvis. Het leek mij leuk om hiermee aan de slag te gaan, dus heb ik dit vorige week besteld. Sinds dit weekend hangen er bloemen, bladeren en een vlinder rondom mijn bureau!

Kantoortuin van Uitgeverij Loopvis 2

Kantoortuin

Een paar weken kwam ik de kantoortuin toevallig tegen in de webwinkel van Uitgeverij Loopvis. Het concept leek mij erg leuk, maar op dat moment had ik al andere plannen voor DIY’s en mijn blog, dus stelde ik het even uit. Afgelopen week besloot ik het dan maar echt aan te gaan schaffen, want ik was wel benieuwd hoe het werkte en hoe het er in het echt zou zien.

Kantoortuin van Uitgeverij Loopvis 3

Bureau decoratie

De kantoortuin bestaat uit een zigzag boekje waarop verschillende bloemen, bladeren en dieren zijn afgebeeld. Dit is allemaal dubbelzijdig gedrukt, dus de afbeeldingen zijn aan beide kanten te zien in nét iets andere tinten. Ik vind dat mooi gedaan, zeker omdat de decoratie dan van alle kanten is te zien. Het boekje is bovendien gedrukt op stevig karton, wat zeker handig is voor decoratie. De instructies zijn heel simpel: knippen of snijden en plakken!

Kantoortuin van Uitgeverij Loopvis 4

In snijden ben ik niet zo goed als het om kleine fragiele plaatjes gaat, dus ik ging knippen. Helaas heb ik (nog steeds) alleen een grote schaar, dus dat ging niet zo gemakkelijk. Met veel moeite is het uiteindelijk gelukt, maar ik heb slechts een paar afbeeldingen uitgeknipt. Ook omdat ik de omgeving van mijn bureau niet te druk wil maken, want daar wordt ik onrustig van. Ik moet dus écht een kleine schaar gaan scoren! Gelukkig is het papier dus wel vrij stevig, dus kleine onderdelen gaan niet heel gemakkelijk kapot.

Kantoortuin van Uitgeverij Loopvis 5

Op de voorbeelden in het boekje worden natuurlijk allerlei plaats weergegeven, zoals de computer en de laptop. Ik besloot alleen de “muur” achter mijn laptop te versieren, want mijn laptop gaat ook vaak genoeg mee ergens heen. Dan is zo’n papieren versiering niet heel praktisch. Zeker niet omdat de figuren te vouwen zijn zodat je een 3D effect krijgt, nèt echt! ;) Uiteindelijk heb ik een driedelige bloem, een blaadje, een bloemetje met bijtje en blaadje én een vlinder met de vleugels omhoog opgehangen met masking tape. Waar die tape allemaal niet goed voor is! Want ja, er wordt geen plaksel meegestuurd bij de kantoortuin.

Ik vind het een vrolijk geheel geworden! Doordat ik niet alleen in één keer heb gebruikt, kan ik ervoor kiezen om de decoratie over een tijdje eens te wisselen, maar voorlopig vind ik het zo heel leuk. Zeker ook omdat het gele, roze en groene wel bij de kleur van mijn bureau past. Vind jij ook niet? En zou jij de kantoortuin ook wel willen proberen?

De kantoortuin is verkrijgbaar voor €5,95 bij Uitgeverij Loopvis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven