Allerlievelings: handgemaakt en grafisch

Ken je het knusse gevoel als je een fijne cadeauwinkel in loopt? Dat is precies het gevoel dat bij mij naar boven komt als ik de webwinkel Allerlievelings bezoek. Licht en elegant! Met een assortiment waarmee ik me wel een tijdje mee vermaak, zoals papierwaren en interieuritems.

Allerlievelings

De webwinkel Allerlievelings leerde ik een tijdje terug kennen, maar ik weet niet meer hoe ik er terecht ben gekomen. Ik was in ieder geval op slag verliefd! Niet eens per se op de producten, maar voornamelijk op de sfeer die op de website hangt. Elegantie, maar wel rustig en vertrouwd. De lichte en pastel tinten trekken me enorm aan, net als de grafische vormen. Dit komt ook terug in de producten uit de collectie. Prachtig!

Allerlievelings is de webwinkel en het merk van Nanette en Linda, twee vriendinnen met een creatieve achtergrond en een passie voor ontwerpen. Alles in en rondom de vormgeving en de producten is door de twee dames zelf gedaan. Dit straalt persoonlijkheid uit, net als liefde voor het werk. Daar houd ik van! In combinatie met de grafische ontwerpen en producten op het gebied van papierwaren en interieur is het mijn ideale webwinkel.

Allerlievelings: handgemaakt en grafisch

Wishlist

Bij Allerlievelings zijn allerlei producten beschikbaar, zoals interieur, sieraden en papierwaren. De eerste en laatste categorieën zijn natuurlijk precies mijn straatje! Ik heb ze dan ook al uitgebreid bekeken. Wat een prachtige producten! Ik heb een top drie samengesteld met producten die op mijn wishlist staan. Allereerst de woordenboek poster in lijst, gezien mijn verslaving aan taal. In combinatie met ontwerp en interieur is het perfect. Daarna een persoonlijke letterposter waarbij je de quote zelf kunt kiezen en als laatste de poster alfabet I<3U. Alles is van papier en voor aan de wand! Mooi voor in de poster frame en klemborden die ik heb.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven