Love Sam papierwaren: vintage én modern

Drie jaar terug schreef ik over een notitieboekje en luxe balpen van Love Sam, weet je nog? Het merk komt nu met een nieuwe collectie! Met papierwaren zoals kaarten, stickers, labels en prints. De vorige ontwerpen van Sam waren erg mooi, geldt dit ook voor de nieuwe Love Sam papierwaren?

Ontwerpen

Ik kan alleen maar volmondig zeggen: ja! Toen ik de nieuwe collectie online zag, was het alsof ik opnieuw verliefd werd op het merk. De Love Sam papierwaren vielen ongeveer een week later ook op mijn deurmat. Althans: enkele producten dan! Ik kreeg één wenskaart en drie postkaarten met envelop, etiket én sticker thuisgestuurd. En als cadeautje zaten er ook een cadeaulabel en een print bij. Alle ontwerpen op deze papierwaren hebben dezelfde stijl, namelijk vintage en scrapachtig. Ik houd hiervan! Nu moet ik wel zeggen dat ik de illustraties die ik zelf heb ontvangen de mooiste vind uit de collectie. Lucky me!

Love Sam papierwaren: vintage en modern

Love Sam papierwaren

Laat ik beginnen met het cadeaukaartje: ik ben zelf kleine kaartjes (formaat van een visitekaartje) en vierkante kaarten gewend, maar een lange is ook best tof! Het papier is stevig en het touw met het zilveren of bronzen muntje is een fijne toevoeging. Dit geeft het cadeaukaartje nét even wat extra! Ook de print is gedrukt op stevig papier, namelijk 400 grams MC silk mat papier. Dit voelt niet alleen prettig aan, het geeft ook een mooi effect wanneer je de print op hangt. Bij mij hangt hij in één van mijn klemborden (doordat de print van A4 formaat is, kon dit gemakkelijk)!

Love Sam papierwaren: vintage en modern

Postartikelen

Als Love Sam ergens van houdt, is het post. Net als ik, dus dat komt mooi uit! De wens- en postkaarten spraken me dan ook het meest aan uit de nieuwe collectie. Het zijn mooie ontwerpen en bovendien wordt er een envelop, een etiket én een sticker geleverd bij een kaart. Wauw! Pure luxe, want de prijs blijft redelijk. Toch moet ik eerlijk bekennen dat ik de kaart zelf het mooist vind. Zowel qua ontwerp als qua drukwerk. De kwaliteit is enorm mooi en de papiersoort is perfect voor de vintage illustraties (die eigenlijk ook modern zijn).

De stickers en etiketten zijn passend bij de kaarten. De kwaliteit hiervan is net iets minder dan het overige drukwerk. Het is net alsof dit geprint is in plaats van gedrukt. Ook vind ik het jammer dat de etiketten al op de enveloppen zijn geplakt, want daardoor heb je geen keuze mogelijkheid meer. De ontwerpen zijn overigens wel mooi en net zo typisch als de andere Love Sam papierwaren. Tevens passen de kraft enveloppen perfect bij de stijl van het merk. Conclusie: de nieuwe collectie is zeker aan te raden!

De nieuwe Love Sam papierwaren zijn vanaf €0,25 te koop in de webstore van het merk.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

1 gedachte over “Love Sam papierwaren: vintage én modern”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven