Pak jouw cadeau feestelijk in!

Wauw, het is alweer maart! Dat betekent dat ik alweer bijna jarig ben. En omdat ik zelf ook veel verjaardagen heb in het begin van het jaar, ben ik aan de slag gegaan om de verpakking van cadeaus net iets leuker te maken (voor HobbyHandig). Jouw cadeau feestelijk inpakken hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn!

Cadeau feestelijk inpakken

Normaal gesproken komen tips voor het inpakken van cadeau natuurlijk richting het einde van het jaar in verband met de feestdagen. Voor mij stopt het na oud en nieuw echter niet, want er volgen allerlei verjaardagen van familie (en mezelf). Cadeaus voor dit soort gelegenheden zijn ook leuk om feestelijk in te pakken! Zelfs als het simpelweg een bon of geld is, want een envelop en/of zakje is ook mooi te versieren. Ik ben juist eerder geneigd om zo’n verpakking te versieren!

Ook had ik gewoonweg zin om aan de slag te gaan met vlaggetjes en confetti. Ik vond dit een ideale combinatie met een DIY cadeau feestelijk inpakken! Daarom heb ik snel papier en materialen uit de kast gehaald. Je hebt er niet veel voor nodig, maar het ziet er wel een stuk leuker uit. De verpakking op de foto’s is uitgepakt door mijn moeder voor haar verjaardag. Zij zei: “je doet wel je best om er een feestje van te maken, hè?” Inderdaad! Onder het inpakpapier zit overigens gewoon een doosje waar ik het cadeau in heb gedaan. Handig als je te maken hebt met rare formaten bijvoorbeeld. Wil jij jouw cadeau feestelijk inpakken? Lees het DIY blog op HobbyHandig!

Cadeau feestelijk inpakken

HobbyHandig

Ik ben blogger bij HobbyHandig! Eens in de maand schrijf ik hier over DIY. Net als op mijn eigen blog kan dit allerlei thema’s hebben: interieur, cadeau en nog veel meer. Iedere dinsdag dat er een blogpost verschijnt, plaats ik deze ook op mijn blog met verwijzing (en eventueel achtergrondverhaal). Met dit keer dus het versieren van een cadeau!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven