Bestempel kaarten met jouw favoriete quotes!

It’s the season to be jolly send some postcards around the world! Hoewel het natuurlijk altijd leuk is om een kaartje te sturen, komt het seizoen waarin veelal de meeste kaarten worden verstuurd er weer aan. Er zijn allerlei mooie bestaande ontwerpen, maar het is leuker om zélf een kaartje te maken! Bestempel kaarten bijvoorbeeld met jouw favoriete quotes (of met passende teksten voor het seizoen).

Bestempel kaarten met jouw favoriete quotes!

Benodigdheden

Zelf een kaartje maken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! In dit geval heb ik enkel DIY wenskaarten van de Action gebruikt, samen met een aantal stempels. Omdat ik graag tekst wilde, heb ik mijn alfabetdoosjes erbij gepakt. Verder heb ik twee stempels uitgezocht die bij de quotes die ik heb uitgezocht passen.

Bestempel kaarten met jouw favoriete quotes!

DIY kaarten bestempelen

Zoals ik al zei, is het helemaal niet moeilijk om zelf een leuk kaartje te maken. Je kunt aan de slag gaan met textiel of masking tape, maar je kunt dus ook gewoon je stempels erbij pakken! Ik ben nog steeds heel blij dat ik tijden geleden alfabet stempels heb aangeschaft. Vorig jaar kreeg ik ook nog een groter setje van HEMA. Dit komt nu handig van pas! Omdat ik graag mijn favoriete quote “home is where my cat is” wilde gebruiken, pakte ik mijn kat stempel. Daarbij wilde ik mijn nieuwe cactus stempel proberen, dus heb ik een quote opgezocht die met dit onderwerp had te maken.

Vervolgens heb ik bepaald waar ik de tekst en het plaatje wilde, maar ook welke alfabet stempels ik voor welke woorden wilde gebruiken. Het katje heb ik in de quote zelf gebruikt en de cactus heb ik apart gebruikt, omdat het gaat om ‘us’ in het woord. Achteraf had ik voor deze twee letters alleen de grote stempels willen gebruiken, maar ook zo vind ik het mooi. Het project ‘bestempel kaarten met jouw favoriete quotes’ is wat mij betreft goed geslaagd! Eventueel zou je de afdrukken nog kunnen inkleuren, maar ik vond het zo wel mooi.

Bestempel kaarten met jouw favoriete quotes!

2 gedachten over “Bestempel kaarten met jouw favoriete quotes!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven