Stationery office kit: aan de slag met jouw plannen!

Twee stands die ik altijd bezoek op Flavourites Live!, zijn imakin en Dreamkey Design. Ik maak altijd even een praatje, maar ik kijk natuurlijk ook altijd even rond. Live shoppen is toch anders dan online! Toevallig wist ik van Nienke al dat er een nieuw product gelanceerd zou worden, dus ja: dat moest ik natuurlijk zien (en hebben). Ik presenteer daarom bij deze de stationery office kit van Dreamkey Design!

Stationery office kit van Dreamkey

Stationery Office Kit

Als liefhebber van alles wat met stationery te maken heeft, kan ik dit natuurlijk niet aan mijn neus voorbij laten gaan. Maar een stationery office kit… wat is dat eigenlijk? Ik zie het als een pakketje om meteen met jouw (zakelijk) plannen aan de slag te gaan! Er zitten namelijk allerlei praktische kantoorartikelen in die een ietwat luxere uitstraling hebben dan de standaard producten.

Stationery office kit van Dreamkey

Inhoud

Wat zit er in de stationery office kit van Dreamkey Design? Vooral enorm veel goud! Je kunt aan het werk met paperclips, twee andere soorten clips, een puntenslijper en een rolletje masking tape. Daarbij heeft Nienke nog wat producten van haar eigen merk toegevoegd: een to do-blok, een gum en twee potloden! Dit maakt het pakketje voornamelijk speciaal, aangezien dit unieke papierwaren zijn. Het leuke is dat overal iets met ‘shit’ op staat: ‘get shit done’, ‘erase your shit’ en ‘write shit down’. De kit heeft bovendien, naast goud, nog twee duidelijk kleuren: zwart en wit. Een pakketje dat met liefde en aandacht is samengesteld dus! En dat niet alleen: alle producten passen goed bij elkaar. Heb jij al zin om aan de slag te gaan?

Stationery office kit van Dreamkey

Review

Ik nam de stationery office kit eigenlijk mee omdat ik er over wilde bloggen, maar stiekem vind ik het zelf ook erg leuk. Ik vind de nieuwe to do-blokken van Dreamkey Design namelijk al een tijdje heel leuk. De gum en de potloden passen hier perfect bij, ook al heb ik hier zelf ook wel genoeg van! Met een potlood en een gum een to do-lijstje maken vind ik sowieso geen gek idee, want bij mij komt het regelmatig voor dat er wijzigingen in plannen worden gemaakt.

Het rolletje gouden masking tape ben ik ook erg blij mee, want mijn vorige is al een tijdje op en ik gebruik hem voor bestellingen van Post & Papier. De overige gouden items kun je nooit genoeg hebben, dus dan is een luxe uitvoering alleen maar mooi! Bovendien had ik nog nooit van clips gehoord die papier aan een hoek samen binden, dus die ga ik binnenkort zeker proberen.

De stationery office kit is verkrijgbaar bij Dreamkey voor €14,95.

2 gedachten over “Stationery office kit: aan de slag met jouw plannen!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven