Geen kerstkaart? Stuur een nieuwjaarskaart!

Oeps, ben je vergeten om met kerstmis een kaartje te sturen? Of wil je gewoon wel eens iets anders sturen? Ga dan voor een nieuwjaarskaart! Je kunt er natuurlijk zelf één maken, maar het is ook leuk om kant-en-klare kaarten te versturen. Ik heb een aantal nieuwjaarskaarten opgezocht die ik zelf zou willen versturen als ik niet al kerstkaarten had verstuurd!

Nieuwjaarskaart Greetz en Hallmark

Greetz

Houd jij wel van een beetje glitter? Dat komt mooi uit! Aangezien het nieuwe jaar in de nacht wordt ingeluid, is deze kaart sowieso erg leuk: net vuurwerk in de nacht met sterren erbij. Oh, trouwens, hij maakt ook nog eens muziek van Abba! Het is in ieder geval erg feestelijk! De kaart is verkrijgbaar bij Greetz vanaf €8,95.

Hallmark

Nog een kaart met veel glitter, maar dan één die je helemaal kunt personaliseren met foto’s! Het zijn polaroids, dus het is net een zelfgemaakt kaartje dan. De kaart is verkrijgbaar bij Hallmark voor €2,49.

Nieuwjaarskaart LabelE en Oktoberdots

LabelE

No, nog eentje met goud dan, maar dan zonder glitters. Officieel is dit trouwens een kerstkaart, maar doordat de kaars best wel op een vuurpijl lijkt… kan hij ook best als nieuwjaarskaart door. Vind jij ook niet? De kaart is verkrijgbaar bij Post & Papier voor €0,50.

Oktoberdots

Dé kaart waardoor ik op het idee kwam om dit overzicht samen te stellen, was deze geïllustreerde kaart. Heerlijk toepasselijk met champagne en oliebollen erbij, waardoor hij misschien wel het meeste als nieuwjaarskaart aan voelt! De kaart is verkrijgbaar bij Oktoberdots voor €1,25.

Nieuwjaarskaart WvP en Love Sam

Winkel van Papier

Wil je liever geen wenskaart of ansichtkaart, maar juist een afwijkend formaat? Kies dan voor deze vierkante kaarten! Ze zijn misschien enorm simpel, maar toch perfect om het nieuwe jaar in te luiden. De kaart is verkrijgbaar bij Winkel van Papier voor €1.

Love, Sam

Houd je niet zo van glitters of zwart wit? Is vintage iets meer voor jou? Dan is dit kaartje misschien wel iets voor jou. Hij is misschien wel wat vrouwelijk, maar de wensen voor het nieuwe jaar komen goed aan. De kaart is verkrijgbaar bij Hip & Stip kaarten voor €1.

Nieuwjaarskaart Blond Amsterdam

Blond Amsterdam

Als laatste nog wat kleurrijke en vrolijke kaarten, want die mogen natuurlijk niet in het geheel ontbreken! Deze zijn afkomstig van het bekende met Blond Amsterdam en zijn als nieuwjaarskaart bedoeld. Proost! De kaart is verkrijgbaar bij Hip & Stip kaarten voor €2.

Welke nieuwjaarskaart is jouw favoriet?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven