WIN! Eigentijdse en vrolijke Hollandse kaarten

Als Postcrosser ben je altijd op zoek naar nieuwe ansichtkaarten (die een match vormen bij het profiel van degene waar jij het adres van hebt gekregen). Ben je aan het speuren naar typisch Hollandse ontwerpen om te laten weten dat je uit Nederland komt? Geen probleem: na strakke kaarten uit de collectie Liefs uit Holland komt Hip & Stip kaarten nu met Studio Holland! Een vrolijke en eigentijdse collectie met kaarten en stickers, ontworpen door Studio Plume.

Studio Holland kaarten en stickers

Studio Holland papierwaren

Van Audrey, eigenares van Hip & Stip kaarten, wist ik al een tijdje dat er een nieuwe Hollandse collectie zou komen in samenwerking met Vera van Studio Plume. De ontwerpen zag ik pas toen ze op 1 januari online kwamen en een paar dagen later op mijn deurmat. Studio Holland bestaat momenteel uit eigentijdse en vrolijke illustraties die op ansichtkaarten en stickers zijn gedrukt. Volgens Audrey en Vera komen er later nog meer items bij.

Studio Holland kaarten

Eigentijds en vrolijk

Studio Holland staat op Hip & Stip kaarten omschreven als eigentijds en vrolijk. Dit zijn twee woorden die zeker bij de ontwerpen passen! Ze zijn strak, maar toch speels. Het is geheel anders dan Liefs uit Holland, maar wel typisch Hollands. Hoewel ik Hollandse kaarten en stickers zou ik gebruiken voor Postcrossing en andere Hollandse postprojecten, zouden deze ook voor andere gelegenheden prima zijn. Denk bijvoorbeeld aan Valentijn, feestjes en beterschapwensen! De achterkant van de ansichtkaarten zijn trouwens origineel vormgegeven, helemaal in stijl. En de stickers? Handig voor op een envelop, maar ook leuk als goodie. Ik vind zelf de stickers het leukste.

Studio Holland stickers

Winnen!

Om de nieuwe collectie Studio Holland te vieren, mag ik van Audrey en Vera een setje kaarten en stickers weggeven! Je maakt dus kans op drie verschillende ansichtkaarten met een stickervel van 12 stickers. Je kunt meedoen door een reactie achter de laten met jouw favoriete Hollandse item (en waarom). Delen op en volgen van kanalen wordt gewaardeerd, maar is niet verplicht. De winactie loopt tot 15 januari om 23.59 uur.

De kaarten en het stickervel van Studio Holland zijn verkrijgbaar vanaf €1,25 bij Hip & Stip kaarten.

Deze review bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door Hip & Stip kaarten. Lees mijn disclaimer met betrekking tot deze blogposts.

6 gedachten over “WIN! Eigentijdse en vrolijke Hollandse kaarten”

 1. Hoi Anouk!

  Wat een leuke actie en wat een leuke kaarten. Ik word er gelijk vrolijk van, dus ik doe graag mee met deze actie.
  Mijn favoriete Hollandse item is toch echt wel de tulp. Ik hou van bloemen en heb ze eigenlijk te weinig in huis staan, ze creëren een gezellige sfeer.

  Liefs, Suzanne

 2. Wat een leuke kaarten !
  Ik ben dan wel niet Nederlands maar heb wel een Nederlandse pennenvriendin.
  Ik zou haar graag verassen met een 100% Holland set.
  Mijn favoriete Hollandse item zijn toch de maatjes.
  Héééérlijk vind ik die met wat ui en een glaasje witte wijn !

  Lien

 3. Klompen vind ik zo leuk!! Mijn opa droeg die als hij in de tuin werkte :) En als hij klaar was en weer naar binnen ging, deed hij eerst zijn voeten stampen op de grond. Om de aangeplakte aarde eraf te halen. Hij noemde het “klompendansen”. Doet me altijd weer aan hem denken als ik een paar klompen zie.

 4. Poffertjes, zo ouderwets gezellig en ontzettend lekker. Ik eet ze supergraag en ze zijn me favoriete Hollandse item/dingetjes. Samen met mama ze bakken en lekker smullen, daar word ik altijd zo vrolijk van !

 5. ik wordt er super vrolijk van altijd als ik die spulletjes zie van holland

  heb er al wat leuke verzamelingen van wij houden samen veel van reizen en nemen altijd wat mee van holland

  en van poffertjes zijn zo ouderwets en gezellig en super lekker ik eet ze altijd super graag

  ik hou super veel van bloemen maar heb er nooit wat in huis staan maar vindt alles waar bloemen op staan super leuk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven