5 jaar Winkel van Papier: nieuwe zomercollectie

apr 7, 2017

De ene na de andere collectie komt uit de lucht vallen op het moment. Voor Winkel van Papier is dit echt hét moment om dit te doen, aangezien de webwinkel op 6 april haar 5-jarige jubileum viert. Gefeliciteerd, Daniëlle! En wat is er leuker dan om dit te vieren met nieuwe eigen producten? Kijk met mij naar de nieuwe zomercollectie Winkel van Papier.

Zomercollectie Winkel van Papier: tas

5-jarig jubileum

Juist… niks! Maar voordat ik uitgebreid ga vertellen over de nieuwe collectie, wil ik eerst stil bij het feit dat Winkel van Papier 5 jaar bestaat. In de afgelopen jaren heb ik vaak over nieuwe producten geblogd. Ik weet trouwens nog heel goed dat Danielle haar virtuele deuren opende in 2012. Super leuk! En nu alweer vijf jaar verder… mét een leuke actie omdat het feest is natuurlijk. Je krijgt 20% korting op en een cadeautje bij jouw bestelling met code ‘hoera5jaar’!

Zomercollectie Winkel van Papier: notepad

Zomercollectie Winkel van Papier

Anyway, dát is natuurlijk niet waar ik het eigenlijk over wil hebben. Zoals je op de foto’s al kunt zien, staat de zomercollectie Winkel van Papier nu online! Ik wist al een tijdje dat het eraan kwam. Een canvas tas (iets waar Daniëlle er trots op is), zes postkaarten, vier kadolabels en twee notitieblokken. Alle producten bevatten simpele, maar doeltreffende ontwerpen zoals altijd het geval is bij Winkel van Papier. Mijn favorieten? “List are always a good idea” op het notitieblok en “het komt wel goed, schatje” op de (kado)kaart.

Zomercollectie Winkel van Papier: kaarten

De zomercollectie Winkel van Papier heeft niet per se allerlei vrolijke kleuren, maar is juist zwart en wit met tekst. Dit is iets wat je steeds vaker ziet op stationery: zowel met lettertypes als met handlettering. Dit betekent echter niet dat het somber is, want vooral het sierlijke lettertype en kleine doodles om de teksten heen maken er een mooi geheel van! Naast de kaart van het feestje – wat nu overduidelijk het geval is in de webwinkel – gaat het voornamelijk om familie en winkelen. Deze thema’s komen vaker terug in het assortiment, dus het past enorm goed bij Winkel van Papier.

Wil jij de zomercollectie Winkel van Papier scoren? Bestel jouw tas, notitieblokken, kaarten en kadolabels vanaf €0,50 in Daniëlle’s shop!

1 Reactie

  1. Leuk zeg !!!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *