Winkel van Papier

apr 6, 2012

Winkel van Papier

De Winkel van Papier, een webwinkel vol papierwaar en stationery, is vandaag eindelijk open. Het duurde even voordat we wisten wat #project2012 van Daniëlle Vos überhaupt inhield, maar toen we eenmaal te weten kwamen dat het een webwinkel was, moesten we nog tot vandaag wachten om te komen webwinkelen.

Bij Winkel van Papier zijn verschillende categorieën producten beschikbaar, zoals notitieblokken, maskingtape, inpakzakjes, kaarten, stickers, labels en nog veel meer. Helemaal mijn winkeltje, dat kun je wel zeggen. In het assortiment van de webshop worden verschillende merken aangeboden, zoals BL-ij en Dreamkey. Daarnaast verkoopt Daniëlle ook haar eigen kaartenlijn (zie afbeelding bovenaan dit blog). Heel simpel en strak, maar net zo leuk om te ontvangen. Ze hoopt haar eigen lijn in de toekomst uit te breiden.

Daniëlle was al een tijdje bezig met haar nieuwe webwinkel en heeft zich daardoor goed kunnen voorbereiden. Wanneer je naar Winkel van Papier surft, kom je op een frisse, heldere en mooie website terecht. De vormgeving ziet er verzorgd uit en bovendien is het erg overzichtelijk. Dus houd jij ook zo van papierwaar en stationery als Daniëlle (en ik) doen? Neem snel een kijkje in haar shop!

ACTIE! Om de opening te vieren krijgen de eerste 30 mensen die wat bestellen bij Winkel van Papier een leuk gevuld goodiezakje meegestuurd. Bestel je in de eerste week dat de webwinkel open is? Je krijgt de kaartenlijn van Winkel van Papier er gratis bij. Veel shopplezier!

3 Reacties

  1. Lief dat je er een logje over hebt geschreven, dank je wel!! ^_^

    Antwoord
  2. Wat leuk! Ik ga er eens een kijkje op nemen.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *