Papiermier

sep 30, 2011

Als je net zo gek bent op schrijven, lezen en creatief zijn zoals ik ben, zit je op mijn blog goed. Ik houd van papier en daarbij was ik op het goede adres bij Papiermier. Een webwinkel waar alles wat je zo gek niet kunt bedenken papier is.

Alles papier
Waarom naar de Bruna gaan als er ook een leuke webwinkel online is en alles aan huis wordt bezorgd? Juist, dat had ik me misschien ook wat eerder moeten bedenken, want ik had dus al geshopt toen ik deze leuke shop op het web tegenkwam. Alles wat ik me maar kon wensen, staat in deze shop. Notitieboekjes, kaarten, boeken, foto albums, agenda’s en nog veel meer leuke andere spulletjes. Zo zijn er bijvoorbeeld ook producten verkrijgbaar om mee te nemen naar school, zoals opbergmappen of schriften. Op kantoor zijn diezelfde producten uiteraard ook handig bruikbaar, net zoals opbergdozen en to do-lijstjes.

Papiermier1

Andere artikelen
Er zijn verschillende producten bij Papiermier verkrijgbaar die ook van papier zijn gemaakt en leuk kunnen zijn voor andere doeleinden dan de dingen die je normaal zou bedenken. Zo kun je er bijvoorbeeld speelgoed kopen voor je kleine kinderen of leuke spulletjes om mee te scrappen. Voor de creatieve mensen die van origami zijn er ook een aantal spullen verkrijgbaar. Daarnaast zijn er spulletjes verkrijgbaar voor in en om het huis, bijvoorbeeld rietjes, borden, bekers of cupcake set.

Postkaartenactie
In oktober bestaat Papiermier één jaar en daarom hebben zij een leuke actie op hun site gezet. Deelnemen? Kijken even op de actiepagina voor meer informatie en om mee te doen!

Korting
Wil jij ook lekker shoppen bij Papiermier? Of een cadeautje voor iemand anders aanschaffen? Als je de code ‘nouk-san’ invult bij Papiermier, krijg je 10% korting op het gehele assortiment. Veel shopplezier!

De actie loopt tot 10 oktober 2011.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *