Ansichtkaarten van Zoi Zoi

10 april 2017

Ansichtkaarten van Zoi Zoi

Soms heb ik het gevoel dat het bijna onmogelijk is om nog meer Nederlandse illustratoren te leren kennen. En dan kom ik er weer één tegen, zoals Zoi Zoi op Creative Life. Bij het maken van de eerste ronde was ze even niet bij haar stand, dus ging ik later terug om toch een paar ansichtkaarten van Zoi Zoi te scoren! Ik blijf nu eenmaal een zwak hebben voor mooie illustraties en kaarten…

Zoi Zoi

Wie is Zoi Zoi? De illustrator heet Zoï Gkourlias en is woonachtige in Groningen. Meer informatie kan ik niet vinden op haar website of social media accounts. Ik weet in ieder geval dat ze haar illustraties verkoopt! Zoï biedt verschillende producten, zoals illustraties op hout, stickers en magneten. Ze gaf met het eerste ook een workshop op Creative Life. Voor mij blijven kaarten toch nog altijd het meest interessant. Ik vind de ansichtkaarten van Zoi Zoi erg mooi!

Ansichtkaarten van Zoi Zoi

Ansichtkaarten van Zoi Zoi

Zodra ik een kaart zie, beoordeel ik door middel van gevoel of ik hem mooi vind. Het moet mij dus meteen aanspreken! En dat deden alle ansichtkaarten van Zoi Zoi die je op de foto’s ziet. Zoï gebruikt origami als stijl voor alle dieren en structuren om illustraties in te kleuren. De hoofden van alle figuren hebben geen gezicht, maar dit stoort mij totaal niet. Dit past simpelweg in het gehele plaatje van haar illustraties.

Ansichtkaarten van Zoi Zoi

De vier ansichtkaarten die ik heb gekocht, zijn maar een select aantal. Zoï verkoopt zowel kaarten van dit formaat als langwerpige. Haar illustratiestijl blijft in alle gevallen hetzelfde, maar ze heeft wel allerlei verschillende thema’s. Ik ben niet fan van iedere kaart, maar ik ben ontzettend blij met kaarten die ik heb gescoord. Mijn favoriet? De ansichtkaart met de bank!

Wat vind jij van de ansichtkaarten en de illustraties van Zoi Zoi?

Koop de ansichtkaarten van Zoi Zoi in haar webwinkel voor €1,50 per stuk!

Privacy Voorkeuren

Analytics

Nouk-san maakt gebruik van Google Analytics om statistieken te verzamelen. De cookies worden gebruikt om bezoeken te analyseren. De cookies verlopen na 2 jaar. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.

_ga, _gid, _gat

Anti-spam

Nouk-san maakt gebruik van WP-SpamShield om spam tegen te houden. De cookies die hiervoor worden gebruikt, zijn nodig om de website te beveiligen en te laten functioneren. De cookies verlopen zodra de sessies is afgelopen of de browser wordt afgesloten. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.

_wpss_p_, _wpss_h_, ckon1805, JCS_INENREF, JCS_INENTIM, NCS_INENTIM, PHPSESSID, SJECT1805, random 32 hex digit

WooCommerce

Nouk-san maakt gebruik van WooCommerce om gratis downloads en freebies aan te bieden. De cookies die hiervoor worden gebruikt, zijn nodig om de winkelmand te laten functioneren. De cookies verlopen zodra de winkelmand leeg is. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen

woocommerce_items_in_cart, wp_woocommerce_session_ (met unieke code erachter), woocommerce_cart_hash

WordPress

Nouk-san maakt gebruik van WordPress. De cookies zorgen ervoor dat jouw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in jouw browser als je reageert, zodat je jouw gegevens niet iedere keer hoeft in te vullen. De cookies verlopen na ongeveer een jaar, maar zijn ten allen tijde via jouw eigen browser te verwijderen.

comment_author_, comment_author_email_, comment_author_url_