Ansichtkaarten van Zoi Zoi

Soms heb ik het gevoel dat het bijna onmogelijk is om nog meer Nederlandse illustratoren te leren kennen. En dan kom ik er weer één tegen, zoals Zoi Zoi op Creative Life. Bij het maken van de eerste ronde was ze even niet bij haar stand, dus ging ik later terug om toch een paar ansichtkaarten van Zoi Zoi te scoren! Ik blijf nu eenmaal een zwak hebben voor mooie illustraties en kaarten…

Zoi Zoi

Wie is Zoi Zoi? De illustrator heet Zoï Gkourlias en is woonachtige in Groningen. Meer informatie kan ik niet vinden op haar website of social media accounts. Ik weet in ieder geval dat ze haar illustraties verkoopt! Zoï biedt verschillende producten, zoals illustraties op hout, stickers en magneten. Ze gaf met het eerste ook een workshop op Creative Life. Voor mij blijven kaarten toch nog altijd het meest interessant. Ik vind de ansichtkaarten van Zoi Zoi erg mooi!

Ansichtkaarten van Zoi Zoi

Ansichtkaarten van Zoi Zoi

Zodra ik een kaart zie, beoordeel ik door middel van gevoel of ik hem mooi vind. Het moet mij dus meteen aanspreken! En dat deden alle ansichtkaarten van Zoi Zoi die je op de foto’s ziet. Zoï gebruikt origami als stijl voor alle dieren en structuren om illustraties in te kleuren. De hoofden van alle figuren hebben geen gezicht, maar dit stoort mij totaal niet. Dit past simpelweg in het gehele plaatje van haar illustraties.

Ansichtkaarten van Zoi Zoi

De vier ansichtkaarten die ik heb gekocht, zijn maar een select aantal. Zoï verkoopt zowel kaarten van dit formaat als langwerpige. Haar illustratiestijl blijft in alle gevallen hetzelfde, maar ze heeft wel allerlei verschillende thema’s. Ik ben niet fan van iedere kaart, maar ik ben ontzettend blij met kaarten die ik heb gescoord. Mijn favoriet? De ansichtkaart met de bank!

Wat vind jij van de ansichtkaarten en de illustraties van Zoi Zoi?

Koop de ansichtkaarten van Zoi Zoi in haar webwinkel voor €1,50 per stuk!

3 gedachten over “Ansichtkaarten van Zoi Zoi”

  1. Wat een tof artwork! Gave stijl, ook zeker met die origami. Ik denk dat ze wel wat vrolijker waren geweest als er ook gezichtjes op te zien waren, maar toch zijn ze zo al wel heel gaaf!

  2. Wat een onwijs leuke kaarten zeg! Vind haar illustratiestijl ook echt geweldig om te zien.
    De laatste tijd houd ik me zelf ook meer bezig met illustreren en vind het ook onwijs leuk om te doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven