Petite Louise: fabelachtige kaarten en prenten

Een webwinkel die ik qua naam al een tijdje ken, maar verder nooit echt bekeken had, is Petite Louise. Totdat ik steeds van anderen hoorde dat het assortiment heel mooi is. En ik samen met Romy ging kijken bij hun stand op Creative Life. Ik ben een kaartenliefhebber, dus hoe kan het dat ik deze webwinkel niet eerder heb verkend? Petite Louise verkoopt namelijk allerlei fabelachtige kaarten!

Petite Louise

Degene achter Petite Louise is Richarda. Zij spaarde vroeger als kind – net als ik – al kaarten. Haar kamer hing er vol mee! Ze had toen al een voorliefde voor sprookjesachtige en fantasierijke illustraties, wat nu tot uiting is gekomen in haar webwinkel sinds 2011. Petite Louise staat niet alleen bekend om fabelachtige kaarten en posters, maar ook om de verzameling van allerlei illustratoren die bij de stijl van het assortiment passen.

Petite Louise bestelling

Fabelachtige kaarten

Als je even rondkijkt in de webwinkel Petite Louise, kom je er al snel achter dat er tientallen (als het geen honderden zijn) fabelachtige kaarten verkrijgbaar zijn. Richarda verkoopt kaarten van haar eigen merk, maar ook van onder andere Bethan Janine, Eef Lillemor en Nina Maakt. Stuk voor stuk met illustraties die één geheel lijken te vormen in het assortiment. Op de foto’s in deze blogpost – die afkomstig zijn van Instagram – heb ik expres niet zoveel kaarten geplaatst. Ik laat je graag vrij om de wereld van Petite Louise zélf te ontdekken! Zodra ik weer wat heb gespaard, weet ik in ieder geval waar ik mijn papieren hart met kaarten kan belonen.

Petite Louise inpakken

Inpakken!

Petite Louise verkoopt al een hele tijd fabelachtige kaarten en posters. Nieuw is echter dat Richarda sinds kort ook inpakwaren verkoopt. Alle papierwaren waar zij bestellingen mee in pakt, zijn nu ook te koop in haar webwinkel. Denk hierbij aan mooie stickers, maar ook aan setjes met zakjes en prachtig inpakpapier. Alsof dat nog niet genoeg is, verkoopt ze ook touw en masking tape in bijpassende kleuren en printjes. Je zou hier prima kunnen shoppen voor bijvoorbeeld een trend!

Wat vind jij van Petite Louise?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven