The Love Letter Project: Sealed With A Kiss

Sealed With a Kiss

Liefdesbrieven… vind jij die ook niet geweldig? Ik heb ze al tijden niet meer geschreven, op mijn briefje die ik bij Case di Guilette naliet dan. Daarom heb ik mezelf opgegeven voor dit project, georganiseerd door een Amerikaanse penvriendin van mij. Lees verder om meer informatie te krijgen!

Wie zijn we? Een online vereniging van schrijvers die geïnspireerd zijn bij MoreLoveLetters. Het doel is om meer liefde, geluk en aanmoediging de wereld in te krijgen door middel van deze liefdesletteren. En natuurlijk hiermee anderen inspireren om hetzelfde te doen.

Wat doen we? Liefdesbrieven schrijven en deze in random plaatsen achterlaten om ze door vreemden te laten vinden. Met dit project gaat het wel iets anders dan met More LoveLetters, omdat er een systeem van codes wordt gebruikt zodat de mensen die de brieven vinden ze kunnen registreren. Het is zelfs mogelijk om een berichtje te sturen naar de auteur. Natuurlijk kan het zijn dat er brieven niet worden geregistreerd, maar het is wel leuk om het zo bij te houden.

Wie kan er meedoen? Iedereen over de gehele wereld! Als je maar 15 jaar of ouder bent. Kijk op de website van Sealed With A Kiss voor meer informatie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven