The Instant Comfort Pocket Box

The Instant Comfort Pocket Box belooft comfort of in ieder geval een lichtpuntje wanneer het even niet helemaal lekker gaat. Papier en DIY maakt mij sowieso blij, maar voegt deze mini box wat extra toe?

DIY

Comfort in een klein doosje, dat is toch een fijne oplossing? Ik ging er, door puur toeval, mee aan de slag terwijl ik door een gekneusde arm thuis zat. Het kostte wel wat moeite hierdoor, maar gelukkig is het een simpel DIY pakketje. Eigenlijk alleen maar wat knippen en plakken! Je bent er maar eventjes mee bezig en de tekst die erbij zit, is opbeurend. De instructies die erbij worden geleverd, heb je niet nodig door de plaatjes die erbij worden geleverd. Er zit echter ook niet enorm veel in het pakketje, of misschien had ik er gewoon meer van verwacht. Overigens zijn er meerdere thema’s dan de twee die ik heb gekocht.

The Instant Comfort Pocket Box 2

Illustraties

De illustraties voor de comfort boxen worden geleverd op stevig papier, wat voor zo’n boxje wel handig is gezien het formaat. Zonder zou het effect verloren gaan. Het is echter wel een klein beetje gepriegel doordat de illustraties overal maar net in en op passen. Sommige delen die je moet knippen zijn daarbij lastig gezien de dunne lijntjes. De illustraties hadden net iets kleiner gemogen of de boxjes juist iets groter.

The Instant Comfort Pocket Box 3

Helaas vind ik de kleuren en illustraties zelf niet echt opbeurend. Ik had echt vrolijke dingen verwacht, maar het bevestigd voor mijn gevoel juist alleen het tegenovergestelde. Dit zou voor mij juist geen comfort brengen, want ik wil juist een fijner gevoel als ik me niet helemaal goed voel. Daarbij vind ik zo’n comfortbox leuk voor een keertje, voornamelijk bij het knutselen zelf, maar ik zou er nu niets meer mee doen. Hooguit een keer op de post doen voor iemand die er behoefte aan zou hebben, zowel als DIY pakketje of al in elkaar geknutseld zodat het openen van het boxje een verrassing is. Daarvoor vind ik het idee van The Instant Comfort Pocket Box wel erg leuk namelijk!

The Instant Comfort Pocket Box is verkrijgbaar voor €7,95 via Kims Little Monsters.

2 gedachten over “The Instant Comfort Pocket Box”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven