PTT post kaartenbox

21 april 2014

PTT postbakje

Meer dan een jaar geleden liet ik mijn PTT postzak collectie zien, met onder andere een box waarin ik mijn post bewaar. Nu komen hier enkel de brieven van penvrienden (en dus ook snailmail) in. Voor Postcrossing heb ik namelijk een nieuwe bak in dezelfde trend, maar nét iets anders bij Xenos gevonden.

De box die ik nu gebruik voor de kaarten (die erin passen), lijkt op een boek. Zoals wel meer opbergboxen tegenwoordig, net alsof hij in de boekenkast thuishoort. Erg leuk! Op de box staat eigenlijk ‘foto’s’, maar dat boeit mij niet zoveel. Want PTT ontwerpen vragen toch om post?

PTT postbakje 1

PTT postbakje 2

De kaarten! Ik doe nog steeds aan Postcrossing, maar de ene periode staat het op een hoger pitje dan de andere. Dit zijn de kaarten die ik tot nu toe heb gekregen. De kaarten die er niet in passen, heb ik toch maar bij de brieven gelaten. Ik heb nog wel een mandje vol met kaarten die ik ontvang, maar ik wil de “persoonlijke” post voor verjaardagen e.d. gescheiden houden van Postcrossing

PTT postbakje 3

Waar berg jij al je kaarten in op?


Reageren

Wil jij meedoen met praten over de video of blogpost? Gezellig! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*