Prints van Rachel Ryle

Rachel Ryle prints

Over Rachel Ryle heb ik het al eerder gehad op Nouk-san. Destijds over de stopmotion animaties die zij maakt en op Instagram plaatst, maar ook de tekening die zij maakt van een bepaald gebouw of natuurgebied in verschillende landen. Deze zijn nu als print in haar art shop verkrijgbaar!

Eerder heb ik al vermeld hoe mooi ik haar illustraties vind. De stopmotion animaties zijn geweldig, maar de illustraties van steden of landen zijn ook enorm mooi. Ik zou ze zo op een ansichkaart willen zetten! De prints zijn beschikbaar in vier formaten en de canvassen in drie. Om de illustratie is 1 inch wit gelaten, zodat je hem in kunt lijsten. Leuk toch? Helaas zijn er geen kaarten beschikbaar in Rachel’s shop, dat vond ik wel erg jammer. De prints en canvassen zijn echter ook mooi (neem ik aan), maar wél op groter formaat en dus ook een tikkeltje duurder. De prijs op zich is niet zo’n groot probleem. In tegendeel! Helaas zijn de verzendkosten naar het buitenland, dus ook Nederland, nogal hoog. Dit weerhoud mij van de aanschaf, maar anderen kunnen het er wel voor over hebben en daarom wilde ik jullie toch graag tippen!

Rachel Ryle prints 2

Op dit moment zijn er negen verschillende illustraties beschikbaar in de Rachel Ryle art shop. Drie landen, vijf steden en één omgeving. De laatsten bestaan voornamelijk uit Amerika. Ik hoop dat er nog eens eentje van Nederland bij komt, ik denk dat ik dan toch wel zo’n print wil bestellen. Zolang het maar echt op z’n Hollands is!

De prints van Rachel Ryle zijn verkrijgbaar in haar art shop vanaf $19 op print of canvas.

3 gedachten over “Prints van Rachel Ryle”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven