Rachel Ryle

Rachel Ryle

Hoewel ik in mijn werk als (web)designer echt wel bezig ben met illustratie, weet ik dat ik hier in uit blink. Ik heb echt bewondering voor anderen in dat opzicht! Eén van hen is Rachel Ryle, een awardwinnende illustrator. Ze is dan ook benoemd tot nr. 1 op Instagram voor een reden!Wat doet Rachel precies? Ze maakt illustraties, maar… ze creëert ook te gekke animaties mét de illustraties! Ik werd getipt door een bezoeker van m’n blog, dank daarvoor, over deze filmpjes. En ik moet zeggen dat ik het enorm knap vind. Ik doe het d’r niet na, ook niet als ik zo zou kunnen tekenen. Waar heb ik het dan over? Over de Stop Motion Animation filmpjes die zij op Instagram en YouTube post. Eén van de vele hieronder weergegeven:

Zeg nu zelf, dat is toch knap? En daarbij enorm mooi gedaan. Vaak met een verhaal ook nog, zonder woorden. Het bewijst maar weer dat beeld vaak meer dan 1000 woorden zegt, vind ik. Wil je meer van deze filmpjes kijken? Volg Rachel dan via haar website of Instagram. Ik volg haar ook al, net als ruim 395k anderen!

Rachel Ryle city illustration

Maar… Rachel Ryle doet meer dan alleen het maken van Stop Motion Animation. Zo heeft ze op de pagina ‘illustratie‘ op haar website enkele foto’s staan waarin ze de omgeving zelf heeft nagetekend. Het is duidelijk dat het illustratie is, maar toch enorm prachtig en precies het origineel. Ik heb twee voorbeelden in mijn blog geplakt van plaatsen waar ik zelf ben geweest. Ik hoop dat ze de wereld rondreist en nog meer van zulke plaatjes maakt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven