Paperbreeze kaarten

Paperbreeze kaarten

Kennen jullie de lichte papierwaar webwinkel Paperbreeze al? Zoals een briesje, zowel in naam als vormgeving. Sinds kort heeft de webwinkel ook een eigen kaartenlijn ‘Simplicity’ bestaande uit 12 ansichtkaarten. Leuk om te versturen, maar ook om in te lijsten!

De kaartenlijn ‘Simplicity’ van Paperbreeze heeft de naam vanwege het feit dat de kaarten erg simpel zijn. Mooie teksten op de kaarten in verschillende lettertypes zeggen immers genoeg, verder zijn er geen toeters en bellen nodig. Zo zegt de eigenares Anne-Marie zelf tenminste. Ik ben het zeker met haar eens! Soms kan eenvoud zoveel sprekender zijn.

Paperbreeze kaarten 1

Iedere kaart heeft een eigen kleurentint in roze, blauw, groen of oranje bij één van de lettertypes waarmee de kaarten zijn bedrukt. Deze kleuren en de rest van de tekst hebben dezelfde vormgeving als de webwinkel zelf: licht en lief. Ik vind de structuur van drie lettertypes erg mooi, zeker omdat ze overal zijn doorgevoerd. De teksten passen bij een thema, maar zijn toch origineel. De kaarten behoren duidelijk tot één serie, maar zijn toch ook apart. Het enige wat ik jammer vind, is dat ik de ene kleur beter bij een kaart vind passen dan de ander. Bijvoorbeeld ‘I love you’ had van mij wel warmer gemogen qua kleur, aangezien blauw een vrij koude kleur is.

Paperbreeze kaarten 2

De kaarten zijn gedrukt op 250 grams mat papier met een klein reliefje. Dit maakt de kaarten toch nét iets meer bijzonder, hoewel het concept nog steeds bij het simpele blijft. Dit zal ook de reden zijn voor de wat hogere prijs per kaart dan ik persoonlijk gewend ben. Maar wanneer de kaarten echt jouw stijl zijn, voor zowel versturen als decoratie, is dit natuurlijk geen probleem. De achterkant past ook bij de naam ‘Simplicity’, want er staan enkel wat lijnen om de kaders weer te geven. Genoeg ruimte om alles op te schrijven dus!

Paperbreeze kaarten 3

Schaf de kaarten uit de serie ‘Simplicity‘ van Paperbreeze aan voor €1,75 per stuk.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven