Hallmark wenskaarten

Hallmark wenskaarten

Een bekend merk voor (wens)kaarten is Hallmark. Sinds kort zijn ze met nieuwe series gekomen (zoals ze dit wel vaker doen), namelijk ‘So Cute’ en ‘Melli Mello’. Met hierin verschillende vierkante wenskaarten voor allerlei thema’s. Ik deel mijn indruk hiervan in dit blogpost.

Hallmark wenskaarten 1

Van iedere serie kreeg ik twee kaarten toegestuurd. Een snoezig Pip Studio achtig thema en een tropisch thema. De wenskaarten zijn voor verjaardagen, bruiloften, beterschap en meer. De standaard gebeurtenissen, met een fris en nieuw ontwerp! De kaarten worden geleverd met een envelop, voor ieder thema één, passend bij het ontwerp van de wenskaarten. De kaarten zijn gedrukt op stevig papier, maar staan wel bol. Natuurlijk kan het niet helemaal plat zijn bij wenskaarten, maar het viel me op. De buitenkant is mat en de binnenkant van normaal papier. Dit voelt erg zijn aan, daarbij schrijft het ook fijn.

Hallmark wenskaarten 2

Wat nog meer opvalt aan de wenskaarten van Hallmark is dat er op iedere wenskaart iets speciaals is toegevoegd. Zo zit er divine twine met een bedeltje om een kaart, maar ook zitten er nep diamantjes, reliëf, 3D effect, strikjes en glitters op. Dit is natuurlijk verdeeld over de verschillende kaarten. Het geeft net dat ene extra meer dan normale wenskaarten. Een reden om ze te kopen en te versturen dus!

Hallmark wenskaarten 3

Iets wat mij wel opviel bij de wenskaarten uit de nieuwe series van Hallmark zijn de drukke ontwerpen. Voor mijn gevoel is de kaart helemaal vol gezet met ontwerpen. Gezellig, maar misschien ben ik iets meer van de simpele ontwerpen. Het is zoveel om naar te kijken! Maar misschien is dat ook wel een voordeel, want je legt hem op die manier niet zomaar aan de kant. Verder is de binnenkant ook voorzien van ontwerpen, soms zelfs met teksten. Dat laatste vind ik soms wel eens vervelend, omdat ik liever eigen teksten erin zet, maar ze passen wel mooi bij het thema én het ontwerp. De wenskaarten zijn het geld zeker wel waard als het je smaak is!

De wenskaarten uit de collecties ‘So Cute‘ en ‘Melli Mello‘ van Hallmark zijn verkrijgbaar voor €2,29 per stuk online en €3,45 per stuk in stenen winkels.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

1 gedachte over “Hallmark wenskaarten”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven