Wendysign nieuwe collectie kaarten

Wendy de Boer nieuwe collectie

Sinds kort heeft Unieke Postkaarten een pagina met een totaal nieuwe collectie van Wendy de Boer. De kaarten in deze categorie zijn anders dan de oude collectie. Ik was benieuwd, dus bestelde twee ontwerpen van de vier (de andere twee zijn ook mooi, maar iets minder qua onderwerp). Kijk je mee?

Wat is er anders aan de kaarten? Allereerst de grootte. Voorheen waren de kaarten gedrukt op een afwijkend formaat, maar nu zijn ze gewoon A6. Verder is het papier ook anders. Geen glans meer, maar een matte afwerking. De kaart voelt zelfs zacht aan, aangezien de kaarten zijn gedrukt op 300 grams soft-feel-papier. Dat had ik nog niet eerder gezien en ik wilde het eerst eigenlijk niet geloven, dus zeker speciaal! Ook springen de kleuren bijna van de kaart, zo mooi zijn ze gedrukt. Daarbij zijn de kaarten ook in prijs veranderd: ze zijn goedkoper geworden. Je bestelde eerst kaarten per stuk voor €1 en nu nog maar €0,80!

Wendy de Boer nieuwe collectie 1

De ontwerpen van Wendy zijn gewoon hetzelfde gebleven. Althans, natuurlijk zijn het wel nieuwe ontwerpen, maar aan de stijl zie je meteen dat het van Wendy’s hand is. Ook het uiterlijk van de achterkant heeft dezelfde stijl. Ik vind de nieuwe ontwerpen erg leuk, maar stiekem hoop ik dat enkele oude ontwerpen ook opnieuw op deze manier worden uitgebracht!

Bestel de nieuwe collectie kaarten bij Unieke Postkaarten voor €0,80 per stuk of €3 per set.

1 gedachte over “Wendysign nieuwe collectie kaarten”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven