Origami kaarten en prints

Origami Zoo kaarten en prints

Ken je de muurstickers van Origami Zoo nog? Intussen heeft Laila ook behangbeesten en vouwblokken op de markt gebracht, maar nu komt ze nog een keer met iets nieuws: origami prints en kaarten. Zowel straks en fleurig, als ontwerpen met schaduwen van dieren erop. Een serie autumn en een serie blossom. 

De kaarten en prints zijn geïnspireerd door de patronen op papier die ontstaan wanneer je origami weer uit elkaar vouwt. Ik weet niet of de serie ‘blossom’ hier ook echt aan bijdraagt, omdat ik niet weet of de patronen op de ontwerpen ook echt de dieren vouwen die erop staan. Bij de serie ‘autumn’ komt dit geloofwaardiger over. De rand om ieder ontwerp geeft mogelijkheid tot het inlijsten van de kaarten en prints, leuk ook voor in huis dus! Daarbij geeft dit ook een stukje rust aan de ontwerpen.

Origami Zoo kaarten en prints 1

Bovenstaand alle kaarten die bij Origami Zoo verkrijgbaar zijn. Ze zijn gedrukt op wenskaart formaat, maar het zijn ansichtkaarten. Ik vind het wel origineel! Ook al kan ik ook begrijpen dat het bij origami niet anders kan misschien? De achterkant heb ik niet laten zien op de foto’s, maar het origami dier van de voorkant staat in lijnen weergegeven op de achterkant (in het klein) aan de linkerkant. Aan de rechterkant is ruimte voor een adres en een postzegel. De ansichtkaarten zijn stevig, maar worden nog steviger bij de tweede druk.

Origami Zoo kaarten en prints 2

Daarbij de prints: even snel met buddys opgehangen om te zien hoe dit kwam. Van te voren heb ik de prints twee dagen onder een zwaar boek gelegd, aangezien ze opgerold per pakketpost worden toegestuurd. Dat vind ik best jammer! Voor mijn gevoel krijg je de ontwerpen namelijk nooit écht meer plat en dat is wel het mooiste bij prints. De prints zijn even stevig als de kaarten, maar hierbij is dat goed. Op deze muur zouden ze een beetje wegvallen naar mijn idee, dus dan zou een lijst een optie zijn. Het is zeker een leuke aanvulling op bijvoorbeeld de muurstickers!

Origami Zoo kaarten en prints 3

De kaarten zijn voor €1,50 verkrijgbaar bij Origami Zoo, de prints voor €12,95 per stuk.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

1 gedachte over “Origami kaarten en prints”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven