Greetz valentijn collectie

Greetz valentijnscollectie 2015

Greetz is dé website om mooie kaarten en leuke cadeaus mee te sturen. Vooral handig op het laatste moment! Persoonlijk gebruik ik het niet zoveel (ik ben meer van handgeschreven kaarten, denk ik), maar ik werd gevraagd om enkele kaarten van de nieuwe Valentijnscollectie te reviewen. En dat doe ik uiteraard met alle liefde!

Er zijn maar liefst 202 nieuwe ontwerpen aan de collectie toegevoegd. Dat zijn natuurlijk een heleboel! Eerst wist ik niet zo goed wat ik dan zou bestellen met mijn tegoed, maar al snel stuitte ik op deze mooie kaarten. Een houten patroon op de achtergrond, met een Engelse of Nederlandse quote en een object dat hierbij past. Sterker nodig, het object verwacht een woord uit de citaat. Omdat ik vier kaarten uit dezelfde serie heb gekozen, heb ik ze in meer formaten besteld.

Greetz valentijnscollectie 2015a

Het grootste formaat is A4. Handig voor als je wilt dat jouw kaart opvalt! Persoonlijk heb ik liever iets kleiner, zoals medium of small. Bij de kaart met de peer had ik eigenlijk een groene envelop besteld, maar ik alle enveloppen in het wit gekregen. Ik denk dat dit een foutje is geweest, maar wel zonde: het was ook weer een variatie geweest.

Greetz valentijnscollectie 2015b

Eén kleine kaart heb ik laten bedrukken aan de binnenkant. Gewoon met een standaard tekst rondom valentijn, plus een afbeeldingen om het te proberen. Het is erg scherp en mooi gedrukt, daar kan ik kort over zijn. Greetz zou ik zeker handig vinden als je een anoniem kaartje wilt versturen, omdat het niet in je eigen handschrift is. Verder blijf ik toch bij handgeschreven kaarten, zoals ik al eerder zei.

Greetz valentijnscollectie 2015c

De ontwerpen zijn net zo leuk als op de website. De afbeeldingen zijn scherp. De enige opmerking die ik heb, gaat over de grootste kaart: het brood lijkt net beschimmeld door een wat groenige kleur. Dat geeft niet echt het gevoel van liefde helaas. Mijn persoonlijke favorieten zijn dan ook de kleine kaarten. Niet alleen vanwege het formaat, maar ook omdat ik die quotes en afbeeldingen het leukste vind. De kaarten zijn erg stevig en de binnenkant is blanco (zie vorige foto). De achterkant is bedrukt met reclame voor Greetz, zoals bij iedere wenskaart van deze website.

De nieuwe Valentijnscollectie staat online op Greetz, de kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €2,25.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven