Daily Anke

Daily Anke

Er bestaan vele projecten op creatief gebied die worden uitgevoerd door snailmailers, ontwerpers en illustrators. Natuurlijk kan iedereen zoiets verzinnen! Toch zijn er maar enkele die opvallen, zoals Ankepanke. Ze heeft al enkele jaren een website genaamd Daily Anke, maar heeft hem pas weer nieuw leven in geblazen mét een nieuw stijl.

Anke heeft een geheel eigen stijl. Hoewel ze verschillende probeert en uitvoert in haar illustraties en producten, kun je zien welke van haar hand zijn gemaakt. De echte strakke, met of zonder lijntjes, vind je terug op haar project. Momenteel eigenlijk alleen in zwart en wit, maar dit spreekt juist voor zich. Het nodigt eigenlijk bijna uit om sommige te printen en in te kleuren. Het zijn net kleurplaatjes! Met allerlei verschillende thema’s, maar toch dezelfde stijl.

Daily Anke 2

De illustraties lijken simpel, maar ik kan me goed voorstellen dat er veel werk in zit. Nu ontwerpt Ankepanke dagelijks, dus misschien is het voor haar in een hand omdraai klaar. Toch vind ik het enorm knap! En ik snap wel dat ze er niet iedere dag zin in heeft, maar toch plaatst ze regelmatig een illustratie. Op Daily Anke zijn de illustraties persoonlijk en dus niet echt kleurplaten, zoals ik hierboven noemde. Toch kan ik me voorstellen dat andere mensen zich goed erin kunnen vinden!

Neem snel een kijkje op Daily Anke!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven