Cardcetera Cards: Motivation

Cardcetera Cards Motivation

Het is al een tijdje geleden dat ik over Cardcetera heb geblogd, maar afgelopen week kwam ik tot de ontdekking dat er een nieuw serie in hun eigen collectie is toegevoegd! Gefotografeerd door Cécile de Vries en genaamd ‘Motivation’. En dat kun je inderdaad wel zeggen!

In het Nederlands vertaald heet de serie ‘Motivatie’. Waar komt de naam vandaan? Simpel: van de motiverende quotes die op de postkaarten staan! Ze vertellen je om te dromen, van jezelf te houden en van het normale te houden. Maar dat niet alleen, de quotes zijn gefotografeerd op leuke achtergronden! En de letters komen vanuit een Scrabble spel. De achtergronden zijn een beetje kitschachtig. Voornamelijk bestaande uit bloemen in meerdere uitvoeringen: blauw, groen, roze en geel. Erg zacht en lief, maar juist daarom zo opvallend!

Cardcetera Cards Motivation 1

De postkaart die ik het meest op vind vallen, is ‘love yourself first’. Niet vanwege de tekst of andere letters, maar vanwege de achtergrond. Een fellere kleur en daarbij geen bloemetjes. Ik weet niet of dit expres op deze manier is gedaan, maar daardoor lijkt hij er niet helemaal bij te horen. Toch vind ik hem de leukste! Misschien zijn de kleuren iets meer mijn ding dan de andere kaarten.

Met de kaarten is het gemakkelijk om iemand een hart onder de riem te steken per post! De postkaarten zijn gewoon van A4 formaat en zijn gedrukt op linnen papier.

De motivatie kaarten van Cardcetera Cards zijn verkrijgbaar voor €0,90 per stuk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven