Utopia Nicoline art

Utopia Nicoline posters

Ken je Utopia? Vast wel! Ik kijk de reality soap vanaf begin 2014 en ik ga hier ook mee door. Geloof ik in de ideale samenleving? Nee, maar het is wel leuk om alle drama te bekijken en ik kan moeilijk stoppen met een serie… in ieder geval viel me laatst iets moois op: de schilderijen van Nicoline!

Nicoline is een bewoonster die aanwezig is sinds februari. Eigenlijk dus praktisch vanaf het begin! Ze heeft al veel gedaan en doorgemaakt, maar sinds Rienk uit het programma is… schildert ze. Dat had ze volgens mij nog niet eerder gedaan en ik snap niet waarom. Heb je haar schilderijen wel eens gezien? Ik wil niet beledigend zijn tegenover Billy, of het is gewoon niet mijn stijl, maar ik vind ze echt prachtig… waarom heeft zij het atelier niet opgestart? De schilderijen waren snel uitverkocht… en daarom zijn er nu drie posters gedrukt!

Utopia Nicoline posters 1

In het programma zag ik enkele keren een flits voorbij komen van de kunst van Nicoline, dus besloot ik de webwinkel van Utopia eens op te zoeken. Dat hebben ze best professioneel gedaan! Toen ik de schilderijen, of eigenlijk posters, had gespot, was ik verbaasd. Wat een mooie kleuren en details! Dus wilde ik het als aanrader op mijn blog plaatsen, want ik denk dat de art van Nicole het zeker waard is!

De drie posters van Nicoline zijn verkrijgbaar voor €40 per set.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven