Kaarten van Woordkunsten

Woordkunsten kaarten

Wanneer je een passie hebt voor zowel kaarten als woorden, is een webwinkel als Woordkunsten echt een ideale uitkomst! Mooie gedichten en kleine verhalen op papier, die moest ik natuurlijk hebben! Dus bestelde ik drie teksten op A6 formaat.

Ik had verwacht dat het ansichtkaarten zouden zijn, maar dit is niet het geval. Dit is ook niet aangegeven in de webwinkel, waar de achterkant uit bestaat. Jammer! Maar misschien ook wel logisch: zo’n kaart is ook best leuk in een envelop. Helaas wordt die er niet bijgeleverd. De woorden zijn gedrukt op stevig wit natuurkarton. Dit voelt erg fijn aan en past daarbij, vind ik, ook goed bij de kaarten. Ik zou geen glans willen hebben, of mat papier. Dit is natuurlijker!

Woordkunsten kaarten 1

De woorden wist ik van te voren al, want daar heb ik ze op uitgezocht. Ik vond de woorden mooi en de manier waarop ze op de kaart zijn gedrukt. Deze verwachtingen zijn goed uitgekomen. Staat de prijs van €2,50 per stuk er tegenover? Misschien door het soort papier en dat het toch echt unieke teksten zijn, maar ik vind het wel vrij prijzig voor één kaart. Ik zou er niet zo snel hebben besteld als het me niet aan had gesproken als kaarten- en woordenliefhebber.

De kaarten zijn verkrijgbaar bij Woordkunsten voor €2,50 per stuk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven