ClaudiTekent

ClaudiTekent

Zo nu en dan ga ik eens op illustratiejacht. Gewoon, op Instagram! Soms specifiek op aan hashtag, maar vaak ook wel wat er populair is of wat relevant is aan mijn onderwerpen. ClaudiTekent is zo’n account die mij op viel. Illustraties gecombineerd met natuurobjecten onder andere.

Wat viel mij nou op aan de illustraties van ClaudiTekent? De combinatie van realisme en fictie, als je het zo kunt noemen. Een dennenappel is bijvoorbeeld ineens haar en schillen een jurk. Da’s toch geweldig? Het sluit dan perfect aan op elkaar en het is enorm origineel!

ClaudiTekent 2

Naast de combinatie zijn uiteraard de illustraties ook mooi. Zonder verfijnde illustraties zou de combinatie met realisme namelijk ook niet mooi zijn, vind ik. Het is toch wel een beetje van beiden. De illustraties zijn heerlijk kleurrijk, hoewel wel in een bepaalde stijl. Of eerder kleurenschema misschien. ClaudiTekent doet het gewoon net even anders en daar houd ik wel van!

3 gedachten over “ClaudiTekent”

  1. Wat een leuke illustraties zeg! Vind het altijd zo knap als mensen dit kunnen tekenen en dan worden er bij deze illustraties ook nog ‘props’ gebruikt, heel gaaf.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven