Hello Spring! Gratis wallpaper met aquarel

Gistermiddag besloot ik spontaan dat ik wilde oefenen met aquarel (zoals je misschien hebt gezien op mijn Instagram). Ik zocht mijn speciale papier op uit de kast en pakte mijn Winsor & Newton setje erbij. Aangezien het enorm mooi weer was, wilde ik iets vrolijks maken. Ik kwam hierdoor al snel uit op bloemen met een simpele tekst: ‘hello spring’. En omdat ik hem oprecht mooi vond, heb ik hem gedigitaliseerd: je kunt hem nu downloaden als wallpaper hello spring!

Wallpaper Hello Spring schets

Schetsen met potlood

Ik moet eerlijk bekennen dat ik eigenlijk niet zo van bloemen houd. Begrijp me niet verkeerd: ik vind ze prachtig, maar ik ga er niet heel snel creatief mee aan de slag. Voor het thema lente vond ik het echter wel perfect. Omdat ik van het Hollandse thema houd, heb ik daarom gekozen voor tulpen. Ik heb de bloemen en de tekst allereerst met potlood op het papier geschetst, want uit de losse hand aquarellen doe ik nog maar niet… toen ik hiermee klaar was, heb ik mijn kleurenpalet bepaald: groen met een verloop van oranje naar geel.

Wallpaper Hello Spring proces

Aquarellen met Winsor & Newton

Na het schetsen kwam natuurlijk dé uitdaging: inkleuren met aquarel! Toen ik halverwege was, sprak ik met mezelf af om er een wallpaper van te maken als ik trots zou zijn op het eindresultaat. Mijn voornemen om weer eens een download te maken, zou ik daarmee namelijk meteen voldoen. Ik kan naar alle tevredenheid zeggen dat ik er blij mee ben, dus presenteer ik: wallpaper hello spring! Wel nadat ik ruzie heb gehad met de scanner omdat de kleuren niet mooi werden weergegeven, trouwens. Uiteindelijk heb ik met mijn daglichtlamp een foto gemaakt en deze vervolgens uitgeknipt in Photoshop. Na een bijstelling van belichting en (her)indeling van ieder onderdeel was-ie klaar!

Wallpaper Hello Spring

Wallpaper Hello Spring

Wallpaper Hello Spring is gratis te downloaden in verschillende formaten. Hij is bedoeld voor persoonlijk gebruik en mag niet commercieel worden ingezet. De wallpaper mag niet verkocht of aangeboden worden als zelfgemaakt en worden gehost of ge-upload op andere websites. Wil je hem delen? Leuk! Deel dan de link naar het onderstaande product, niet de directe link naar de afbeelding.

Wil jij wallpaper hello spring op jouw beeldscherm? Download ‘m via mijn shop (verkrijgbaar in verschillende formaten)!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven