Unicef kraft greeting cards

Met kaartenverkoop ben je bij mij altijd op het goede adres als het om een stichting gaat. Bijvoorbeeld de Kinderpostzegels, maar ook Unicef wil ik door middel van het aanschaffen van kaarten graag een handje helpen! Op deze wenskaarten in de kleuren kraft, wit, zwart en een beetje roze werd ik meteen verliefd.

In een pakje wenskaarten van Unicef zitten vijf kaarten met verschillende ontwerpen. In mijn geval met het thema kraft. Ik vind de ontwerpen best mooi voor een goed doel! Ik heb ze ook wel eens anders gezien, dus dit is zeker een goede toevoeging aan mijn collectie (en die van iemand anders). Het zijn vrolijke illustraties, ook al zijn ze vrij simpel qua ontwerp en kleuren. Less is more, right? ;)

Unicef kraft greeting cards 2

Bij mij zijn kraftartikelen altijd welkom, ook als ze niet ‘echt’ zijn zoals deze kaarten. Het is gewoon een mooi effect van een bruine kleur! Ik gebruik het zelf ook in de huisstijl van Post & Papier. Er zit een glansafwerking op de buitenkant van de kaarten, wat de illustraties een mooi effect geeft. Het geeft een luxe tint aan de wenskaarten! De binnenkant heeft de normale structuur van papier. Dit is erg prettig vanwege het schrijven en het eventuele versieren van de kaart binnenin.

Unicef kraft greeting cards 3

Bij de wenskaarten worden enveloppen geleverd in het wit. Je zou zeggen dat dit perfect past bij de kaarten vanwege de kleur, maar er zit een verschil in tinten. Het past niet, maar het stoort niet en het geeft een rustige uitstraling. Bovendien gaat de envelop toch vaak de prullenbak in als de kaart ontvangen is! Op de achterkant van de kaart staat wel een stukje over Unicef, maar dat neemt de pret niet weg.

De wenskaarten van Unicef zijn verkrijgbaar voor €9,95 per set van 5 stuks in de webwinkel.

2 gedachten over “Unicef kraft greeting cards”

  1. Suzanne van der Kamp

    Hoi Anouk,

    Leuke kaarten! Wilde even kijken op de site van Unicef, alleen je link werkte niet.

    Groetjes, Suzanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven