Sparkling Paper ansichtkaarten

De variërende ontwerpen op papierwaren van Sparkling Paper ben ik op verschillende evenementen tegengekomen. Op Flavourites Live! 2015 was er een aanbieding voor de aanschaf van vijf kaarten, dus nam ik mijn favorieten uit de collectie mee. Kaarten zijn bij mij als verzamelaar immers altijd welkom!

Illustraties

Als kaartenverzamelaar koop ik met enige regelmaat nieuwe ansichtkaarten. Vroeger vond ik alles leuk, maar intussen ben ik wel iets selectiever. De kaarten van Sparkling Paper vielen mij op vanwege de variërende illustraties! Mijn eigen collectie bestaat uit verschillende series, dus ik herken mezelf hier in. Maar er bestaan wel meer merken met verschillende ontwerpen.

Sparkling Paper kaarten 2

De illustraties op de kaarten van Sparkling Paper vielen me op vanwege de vrolijke, maar zachtjes kleurtjes en abstracte ontwerpen. Ook vind ik het thema dieren aantrekkelijk!

De kaarten met de indianen heeft een kleurrijk en grafisch patroontje. De kaarten met gezichten van dieren zijn in detail, maar wel globaal. De kaarten met origami dieren hebben een foto op de achtergrond. Ik vond de illustraties stuk voor stuk bijzonder! Overigens zijn de eerste twee kaartenseries van Sparkling Paper ook erg leuk voor kinderen, om te versturen en om op te hangen (ze zijn ook verkrijgbaar als poster!).

Sparkling Paper kaarten 3

Kaarten van Sparkling Paper

Naast de illustraties op de kaarten, vind ik het ook prettig dat de ontwerpen verder rustig zijn: een witte of grijze achtergrond op de voorkant, maar ook op de achterkant. Soms zijn simpele illustraties juist de mooiste! Sparkling Paper drukt de kaarten op 300 grams mat papier. Prima voor de post en het schrijven van de kaarten.

Sparkling Paper kaarten 4

De achterkant heeft een standaard ansichtkaart ontwerp met lijntjes voor het adres en een vakje voor een postzegel. Hierdoor heb je alle ruimte om de tekst op te schrijven die je wilt of hem te versieren, dat is aan jou. De bovenstaande kaarten van Sparkling Paper vind ik zeker een waardevolle toevoeging op mijn collectie!

De ansichtkaarten van Sparkling Paper zijn verkrijgbaar voor €1,25 bij Stip & Bloem.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven