Jots kaarten en papieren zak

Veel merken op het gebied van papierwaar hebben zwart en witte illustraties, maar Jots weet er écht iets speciaals van te maken. Ik werd meteen verliefd! Online komt het merk Jots in meerdere webwinkels voor, maar de magie gebeurde pas toen ik de producten live kon bekijken… 

Het assortiment van Jots bestaat uit meerdere producten: kaarten, posters, schriften, mokken… maar vooral: papieren zakken. Dit laatste is waar mijn oog voornamelijk op viel, want het zijn geen cadeauzakjes. Het zijn enorm grote zakken voor het interieur. Van papier! Vind ik leuk. Verder heb ik wat kaarten ingekocht, want de illustraties en quotes kon ik absoluut niet weerstaan.

Jots kaarten en zak 2

Kaarten

Vijf kaarten op 300 grams standaard papier. Dit op zich niet zo bijzonder, hoewel ik het wel enorm fijn vind wat betreft het schrijven en vasthouden. Glans en mat voelt niet altijd prettig aan op dit gebied, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Verder heeft het nog een voordeel: de zwart en witte illustraties maken het gemakkelijk om een kleine kleurplaat van de kaarten te maken! Yay voor Jots, want het is best aantrekkelijk om dit te doen. Zowel voor de zender als ontvanger! Dat is het geld zeker waard, aangezien het de normale prijs van een ansichtkaart heeft.

Jots kaarten en zak 3

Papieren zak van Jots

De papieren zak van Jots leerde ik ook online kennen. Ik twijfelde echter over de prijs en waar ik het überhaupt zou moeten plaatsen in huis, aangezien het een interieur item is. Het voordeel van producten in het echt zien en sfeerbeelden is dat je sneller over stag gaat, zoals ik. Hij staat nu in mijn vensterbank en ik ben er erg blij mee. Er zit alleen (nog) niets in, maar ik vind het wel enorm mooi! Het is een toevoeging aan de werkkamer. Hij is stevig, dus hij overleeft ook katten wanneer ze langs de zak lopen en de zak valt. Het enige waar ik moeite mee had, was het omvouwen van de bovenste gedeelte zodat het kraftgedeelte ook zichtbaar is.

Quotes

De quotes die op de producten van Jots staan, zijn lief en inspirerend. Ik word er blij van! Er zijn natuurlijk veel meer quotes verkrijgbaar, voornamelijk op kaarten, maar dit zijn mijn favorieten. Over liefde, avontuur en dromen! Ik denk dat de dromenvanger mijn absolute favoriet is, gezien ik deze zowel op kaart als op de papieren zak heb. Welke is jouw favoriet?

Jots kaarten en zak 4

De illustraties met quotes zijn niet alleen inspirerend en mooi, maar ook simpel. En bovendien allemaal in één stijl! Het is herkenbaar en dus zie je er meteen Jots in. Het is ook leuk voor in de kinderkamer bijvoorbeeld, want de kaarten zijn ook erg mooi in een lijstje (zie foto’s). De producten van Jots zijn een echte aanrader!

De kaarten zijn verkrijgbaar voor €1,25 per stuk en de papieren zakken XS zijn verkrijgbaar voor €9,95 bij Jots.

2 gedachten over “Jots kaarten en papieren zak”

  1. Wat een leuk bericht over deze producten! Inderdaad, je kunt ze ook nog inkleuren…had ik nog niet aan gedacht :o). Kun je helemaal een persoonlijke touch meegeven.
    groepjes, Judith

    1. Heel erg leuk! Had al wat kaartjes van Jots in huis, op klemborden. Gelijk een paar bijbesteld en ook een setje kerstkaarten voor volgend jaar, op de klemborden. De kraftkaarten vind ik erg leuk!
      Groetjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven