Simplistische ansichtkaarten van By Caitlin

Ansichtkaarten met allerlei illustraties zijn prachtig, maar soms kan een simpele afbeelding ook erg mooi zijn. Op Flavourites Feest kwam ik een rek vol van dit soort kaarten tegen bij By Caitlin. In eerste instantie zocht ik drie kaarten uit, maar door een foutje bij de kassa mocht ik extra simplistische ansichtkaarten uitzoeken. Des te meer aanvulling voor mijn kaartencollectie!

By Caitlin ansichtkaarten

By Caitlin

Het motto van By Caitlin, een online cadeauwinkeltje voor jonge vrouwen die graag op de hoogte te zijn van de laatste trends, is “girls love gifts!”. Sieraden van nu, leuke hebbedingetjes, unieke kaarten en meer speciale cadeautjes zijn aanwezig in het assortiment. Met een cadeautje zeg je: ik denk aan je, ik vind je lief, je bent belangrijk voor mij, ik hou van je, ik vind het belangrijk om jou dat te laten weten. Het is een mooi gebaar! En dit kan gemakkelijk met simplistische ansichtkaarten.

By Caitlin ansichtkaarten

Simplistische ansichtkaarten

De meeste ansichtkaarten die ik bij By Caitlin heb gekocht, bestaan uit een enkele illustratie en een mooie quote. Ik heb de kaarten die ik het mooiste vind uit het rek gehaald. Op de eerste foto staan kleine illustraties met waterverf. Schattig, met leuke teksten erbij. De eenhoorn is schitterend en magisch, maar ook lief. De stippen passen goed in de brush trend. Op de foto hieronder twee van mijn favoriete onderwerpen: post en katten. Je snapt misschien wel waarom ik deze zeven kaarten heb uitgezocht?

By Caitlin ansichtkaarten

De ansichtkaarten zijn gedrukt op stevig papier zonder afwerking. Persoonlijk vind ik dit erg pretig. Niet alleen omdat je er goed op kunt schrijven (en tekenen), maar ook omdat het er simpelweg mooi uit ziet. Ik vind de kaarten mooi om te verzenden, maar ook om in te lijsten.

Wat vind jij van de ansichtkaarten van By Caitlin?

De simplistische ansichtkaarten van By Caitlin zijn helaas (nog) niet online verkrijgbaar…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven