Kaartjes met een knipoog: Liefs van Bri

Ben jij op zoek naar een vrolijk kaartje dat niet alleen kleurrijk, maar ook grappig is? Liefs van Bri, het bedrijf van Brigitte, ontwerpt kaarten die hierom draaien. Ze stuurde mij enkele items toe met leuke teksten, maar ook grafische vormgeving. Wil jij iemand een glimlach op zijn gezicht bezorgen? Stuur of geef één van deze kaarten!

Liefs van Bri kaarten

Liefs van Bri

Brigitte is moeder, orthopedagoge en docente. Ze heeft dus dagelijks met kinderen te maken. Ik denk dat alle kleuren en schattige illustraties hier het resultaat zijn. Volgens haarzelf werd ze aangestoken door de grappige teksten van haar “flauwe” vriend. Omdat ze anderen zelf blij wil maken, besloot ze om hier iets mee te doen.

Liefs van Bri kaarten

Kaarten met een knipoog

Op de foto’s zie je alle kaarten die ik toegestuurd heb gekregen. Dit zijn slechts enkele uit de gehele collectie. Alle teksten die op de kaarten staan, hebben te maken met het grafische ontwerp dat erop staat. “Ik heb de liefste papa-ya” zou bijvoorbeeld leuk kunnen zijn voor vaderdag. Het zijn originele teksten met een dubbele context die misschien “flauw” zijn, maar daardoor wel een glimlach tevoorschijn toveren in combinatie met het simpele ontwerp en de vrolijke kleuren. Persoonlijk vind ik “een kaartje om (fram)blij van te worden” erg leuk, ook al zat deze niet in mijn set. Juist omdat hij wat omdenken vergt.

De kaarten zijn overigens van goede kwaliteit. Ze hebben een glanzende voorkant en een matte achterkant. Je kunt er dus op schrijven, hoewel ik dit wel gewoon met een balpen zou doen. Het zijn leuke kaartjes om zomaar te sturen, maar ook zeker met een gelegenheid die op de kaarten staan weergegeven.

Wil jij ook zo’n vrolijk kaartje met een knipoog sturen? Bestel ‘m voor €1,25 per stuk in de webwinkel van Liefs van Bri!

Deze review bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door Liefs van Bri. Lees mijn disclaimer met betrekking tot deze blogposts.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven