Review: Diana Leeflang stationery

Ik denk dat het niemand is ontgaan: Diana Leeflang van D is for Dazzle heeft een eigen stationery uitgebracht in samenwerking met Kruidvat! De collectie bestaat uit twaalf verschillende items, waarvan ik er vier heb gescoord afgelopen week. Ik heb puur uit de rekken gehaald wat mij het meest interesseerde en dit heb ik voor jullie getest!

Diana Leeflang stationery

Diana Leeflang stationery

Wat zit er allemaal in de collectie? Een planner, een reisset, een pennenhouder, een notitieboek, twee stickervellen, een stempelset, een handlettering set, patches & pins en drie accessoires voor metalen slagletters. Hoewel Diana het zelf stationery noemt, is het deels ook DIY. Toegegeven: het is een dunne lijn, dit merk ik ook vaak bij mijn eigen shop, maar toch. De lijn komt trouwens wel op het perfect moment in verband met back to school. In ieder geval, ik heb het notitieboek, de stempelset, het masking tape en de stickers weten te bemachtigen (online is dit allemaal al uitverkocht en winkels schijnen ook niet veel voorraad meer te hebben). Aan de slag!

Diana Leeflang stationery

Notitieboek en stempels

Allereerst heb ik het notitieboek erbij gepakt. Ik vind de omslag erg mooi: ‘every great dream begins with a dreamer’ is een mooie quote. De gouden en donkerblauwe kleuren passen hier goed bij. Een ringband is altijd erg prettig. Ik zou dit notitieboek ook gekocht hebben als ik hem gewoon ergens zag liggen. Ik heb verschillende schrijfwaren getest, zoals je op bovenstaande foto ziet. Dit valt me niks tegen! Het papier is dik genoeg om amper te ghosten aan de andere kant.

Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met de stempels. Aan de stempels zelf heb ik niks op te merken: de figuren – die overigens goed passen bij de rest van de stationery – zijn duidelijk uitgelijnd, dus je kunt er goed mee stempelen. De opdruk had misschien iets donkerder gemogen, maar het goud past wel bij de set gezien de inkt die erbij zit. De inkt is echter niet zo daverend, want je ziet het bijna niet. Bovendien drukt het in het notitieboek door. Jammer!

Diana Leeflang stationery

Stickers en masking tape

Even een bladzijde omslaan om de stickers en de masking tape te testen. Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over de stickers. De figuren zijn mooi afgedrukt (ook de gouden details), goed gestanst en helder qua kleur. Ook ben ik een fan van het papier, want het is zonder afwerking. Ik vind het alleen jammer dat het logo van Diana Leeflang ook stickers zijn, maar de rest van de ontwerpen ga ik zeker gebruiken!

De masking tape heeft leuke patroontjes. Ik ga zelf niet snel voor bredere tape, maar ik vind de cactussen wel erg leuk. Ook de gouden tapes zou ik zelf ook aangeschaft hebben. De kwaliteit van het papier vind ik een beetje te vergelijken met masking tape van Action: het plakt, maar het kan ook wel eens loslaten.

Kortom: de stationery van Diana Leeflang die ik in huis heb gehaald, zijn leuke hebbedingen. Er zitten pareltjes tussen, maar niet alles is van goede kwaliteit. Maar dat maakt de prijs weer goed, want ik betaalde slechts €7,50 voor alle items.

Schaf jouw Diana Leeflang stationery aan bij Kruidvat vanaf €1,99!

2 gedachten over “Review: Diana Leeflang stationery”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven