Kattenliefhebber? Haal je hart op bij Doodlecats!

Als je mij een beetje kent, weet je dat ik een kattenliefhebber ben. In hart en nieren. Ik word blij van alles wat met katten te maken heeft (afgezien van uitwerpselen misschien)! Dus toen ik Doodlecats toevallig tegenkwam op Instagram, kon ik mijn geluk niet op. Eerst dacht ik dat het gewoon iemand was die net zoveel van katten houdt als ik en doodles maakt, maar: ze heeft gewoon een hele webwinkel!

Doodlecats inpakpapier

Webwinkel Doodlecats

De webwinkel van Doodlecats is van Beth Wilson uit Engeland. Ze is een ‘crazy cat lady’ en ze houdt ervan om de tekenen. Dit heeft zij dus gecombineerd en ik moet zeggen dat dit enorm geslaagd is. De katten zien er niet écht uit als doodles, maar eerder als digitale illustraties. Ik vind echter totaal niet erg, want ik vind ze enorm lief en schattig! En ze staan afgebeeld op allerlei soorten producten. Denk bijvoorbeeld aan woonitems, maar ook aan pins en accessoires. Ik houd natuurlijk het meeste van papier, dus ik ben vooral blij met stationery en kaarten.

Doodlecats stationery

Favorieten

Allereerst vind ik het inpakpapier met een regenboog achtergrond erg leuk. Ik word niet alleen blij van katten, maar ook van alle kleuren van de regenboog. Ik weet al wiens cadeau ik hiermee in zou pakken! Verder vind ik het kaartje met twee knuffelde katten echt onweerstaanbaar én kan ik een katje die met wol speelt op een notitieblok natuurlijk ook niet weerstaan. Ik heb zelf (nog) geen items in huis, maar ik word al blij genoeg van alle vrolijke en schattige illustraties op social media. Onder andere van de eerste afbeelding uit deze blogpost, maar ook andere in verschillende thema’s en gelegenheden.

Wat is jouw favoriete item bij Doodlecats?

1 gedachte over “Kattenliefhebber? Haal je hart op bij Doodlecats!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven