Papierwaar van BD designs

BD designs: papierwaar

Sinds ik op Holy Stitch de cel van BD designs tegenkwam, wilde ik altijd al een aantal producten van haar ontwerpen hebben. Omdat ik weer een leuk thema voor #snailmail wilde maken, bestelde ik een aantal papierwaren in de shop.

Op de foto hierboven zie je de #snailmail die ik heb gemaakt voor één van mijn penvriendinnen. Deze ontwerpen heb ik expres dubbel gekocht zodat ik er zelf ook nog één zou hebben van ieder soort. Op de foto’s hieronder staan alle ontwerpen die ik heb gekocht. De langwerpige stickers op de eerste foto was een leuk extraatje.

BD designs: papierwaar

Allereerst het briefpapier, op A5 formaat. Vol met herstachtige illustraties en warme kleuren. Dit maakt het toch erg vrolijk. Tijdens het schrijven merkte ik wel dat je door de illustraties iets minder ruimte hebt om te schrijven, maar ik gebruik altijd de achterkant ook, dus dat was in dit geval een handige uitkomst zodat er toch meer op één blad kon. Het papier schrijft overigens gewoon als normaal A4 papier, helemaal niets mis mee!

BD designs: papierwaar

Daarnaast bestelde ik nog een aantal kaarten. Eén met een eekhoorn en een uil als herfstachtige editie, en één met een vleugje lente erbij met een uil op een schommel. Beide ontwerpen zijn weer erg mooi op zich. Opvallend vind ik weer de voornamelijk warme kleuren in combinatie met het natuurlijke groene. De kaarten zijn geen ansichtkaarten, op de achterkant staat dezelfde afbeelding maar dan in het zwart/wit en met het beeldmerk van BD designs. Leuk om in een envelop te sturen of bij een cadeau!

BD designs: papierwaar

Eigenlijk geldt hetzelfde voor de adressticker. Mooie kleurrijke en fleurige illustraties, ook zie je dat dezelfde illustraties steeds terugkomen. Bijvoorbeeld de bomen en de bladeren, maar ook de dieren. Dit is erg typerend voor de ontwerpen van BD designs. Het stickerpapier is glad aan de bovenkant, maar prima te beschrijven. Balpen kan een beetje vlekken als je erover heen gaat met je hand, een vulpen is wel af te raden.

BD designs: papierwaar

En als laatste… de labels! Deze zijn gedrukt op stevig karton en hebben al een gaatje aan de bovenkant van de label. De achterkant is blank en de hoekjes boven zijn afgerond. Eén ontwerp staat verticaal en het andere horizontaal. Hoewel ik de horizontale illustratie enorm mooi vind, gaat mijn voorkeur uit naar de verticale omdat dit voor een label gewoon iets praktischer is in mijn ogen. Het touwtje is erbij geleverd zodat je de labels gelijk kunt gebruiken.

Typerend voor BD designs is dat het uiltje op ieder ontwerp terugkomt. Niet alleen op het papierwaar, maar ook op de website en in de handgemaakt dingen door Brenda. Ook lijkt, of misschien is het ook wel zo, alles met potlood ingekleurd te zijn en dit geeft een erg mooi effect.

De papierwaren van BD designs zijn te verkrijgen in Brenda’s shop. Het briefpapier is €4 per set, de kaarten zijn €0,75 per stuk en de adressticker plus de labels kosten €0,30 per stuk.

2 gedachten over “Papierwaar van BD designs”

  1. Wow wat een super lieve toffe spulletjes! Ik zit helemaal te stuiteren in mijn stoel echt gewoon oehhhhwwwww. Te cute, haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven