Mijn online nr 1 voor art supplies: Splendith

Als ik een webwinkel noem op mijn kanalen, heeft dit vaak te maken met stationery. Maar ik heb nog een hobby: tekenen! Voor een deel gebruik ik mijn iPad met Apple pencil 2, maar ik werk ook nog graag op papier. En daarvoor heb je materialen voor nodig. Hiervoor ging ik vaak naar de lokale kantoorboekhandel totdat ik een webwinkel ontdekte voor art supplies: Splendith!

Splendith

Volgens mij leerde ik Splendith kennen doordat iemand Judith tagde op Instagram. Omdat ik niet zo bekend was met webwinkels waar tekenmaterialen verkocht werden, ben ik haar gaan volgen. En zocht ik haar op als ik wist dat ze op een beurs stond waar ik was. Het is namelijk best een karweitje om goede materialen te vinden! Zeker omdat sommige materialen vooral in het buitenland verkrijgbaar zijn. Judith haalt deze items naar Nederland en zorgt hiermee niet alleen voor een kortere levertijd, maar ook lagere verzendkosten. Uiteraard zijn er ook art supplies van Nederlandse bodem bij haar te vinden. Zo heb ik mijn Archer & Olive acrylographs bij haar vandaan, maar ook een setje kalligrafiebenodigdheden (waar ik trouwens nog echt een keer mee aan de slag moet). Ik vind het fijn om één go to te hebben voor mijn materialen.

Assortiment

De items die ik net noemde, hebben vooral te maken met schrijven en tekenen. Wist je dat ze ook online cursussen aanbied voor kalligraferen bijvoorbeeld? Ik heb dit wel overwogen, maar ik zou er voorlopig niet naar omkijken doordat ik teveel met andere dingen bezig ben. Toch vind ik het een verrijking voor een webwinkel. Judith verkoopt trouwens nog veel meer in haar webwinkel. Zo kun je er ook terecht voor verf bijvoorbeeld. Er is zelfs een keuzehulp beschikbaar als je door de bomen het bos niet meer ziet! Daarnaast vind je er ook materialen om stempels mee te maken, aan de slag te gaan met borduren (inclusief uitleg over hoe te beginnen) en papieren bloemen te creëren. Erg veelzijdig dus! Tja, je bent creatief of je bent het niet, toch?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven