Illu-ster: illustraties van Nederlandse bodem

Als liefhebber van papierwaren en illustraties ben ik altijd op zoek naar nieuwe juweeltjes. Via Teken-ing kwam ik bij Illu-ster terecht. Dit is de webwinkel van Saskia waarin zij zelfgemaakte illustraties verkoopt, maar ook die van andere merken in Nederland. Natuurlijk moest ik even een kijkje nemen in haar webwinkel! 

Illu-ster inpakpapier

Illu-ster

Illu-ster is de webwinkel van illustrator Saskia. Zij maakt en verkoopt niet alleen haar eigen werk, maar ze is ook gek op mooie prints van collega’s. “Daarom ben ik erg blij en trots dat ik de mooie producten van deze illu-sterren in mijn winkel heb,” zegt ze zelf. Het begrip wordt gedefinieerd op haar website: persoon die uitblinkt in versieren, opluisteren, verluchten en verduidelijken. Saskia hoopt dat alle illustraties jouw leven opluisteren of nog leuker: dat je zelf graag aan de slag wilt! Haar webwinkel staat in ieder geval vol met prints van eigen bodem.

Illu-ster print

Illustraties op papier

De producten in de webwinkel Illu-ster zijn voornamelijk gedrukt op papier. Er zijn kaarten in allerlei thema’s verkrijgbaar, maar ook posters (of eigenlijk artprints, zoals Saskia het noemt in haar shop). Verder verkoopt ze ook nog stationery, accessoires en interieur spullen. Voor kinderen is er een speciale categorie! En wil je zelf graag aan de slag? Je kunt ook boeken bestellen én jezelf aanmelden voor een van de workshops.

Mijn persoonlijke favorieten uit het assortiment heb ik natuurlijk ook gelijk verzameld. Je kunt ze zien op de afbeeldingen uit deze blogpost. Een mooie vintage kaart, een rol inpakpapier dat in te kleuren is aan één kant en een poster met creatieve items erop. Ik heb er geen bestelling geplaatst, maar toch wilde ik Illu-ster uitlichten: illustraties van eigen bodem moeten alle support krijgen, toch? Neem dus snel een kijkje om naar de prachtige items te kijken!

Wat is jouw favoriete producten uit de webwinkel Illu-ster?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven