Gratis Moederdag printables: ‘I love mama’

Het is bijna Moederdag. Ruim 10 jaar heb ik een ‘I love mama’-patroon ontworpen. Hiermee heb ik verschillende printables gemaakt. Uiteraard met het doel om mensen naar mijn shop te trekken, ook al zijn de printables gratis. Intussen hebben deze items een andere waarde gekregen omdat ik zelf moeder ben. Het geeft net een beetje extra’s aan deze speciale dag. Dit is wat je met de printables kunt.

Printable inpakpapier

Ik ontwierp een patroon met het doel om inpakpapier aan te bieden. Ideaal als je een last-minute cadeau wilt inpakken, maar je geen (passend) cadeaupapier meer in huis hebt. Denk bijvoorbeeld aan een knutselwerkje dat je (kind) hebt gemaakt terwijl mama uit slaapt. Maar uiteraard altijd geschikt om een cadeau voor je moeder mee in te pakken. Eventueel ook leuk als patroonpapier om je Moederdag mee vast te leggen in een scrapbook of journal.

Printable cadeaupapier moederdag
I love mama mok en cadeau

Printable mok omslag

Op mijn eerste Moederdag in 2021 kreeg ik mok met ‘I love mama’ cadeau. Geheel toeval, want het patroontje is hier totaal niet op gebaseerd. Dit heb ik in 2013 al gemaakt namelijk. Echter wel ideaal om ontbijt mee op bed te brengen op deze dag. Mocht je nou zelf niet zo’n mok hebben of willen kopen, kun je er ook één maken met deze printable en een mok die al in de kast staat. Je hoeft alleen maar even te knippen en te plakken om hem om te toveren tot een echte ‘I love mama’-mok!

Printable DIY moederdag mok 2
Printable DIY kerst vlaggetjes

Printable vlaggetjes

Met verjaardagen hangen we vaak vlaggetjes op. Dit is voor Moederdag misschien een beetje overdreven. Maar omdat het toch een viering van mama is, is het wel leuk om het feestelijk te maken. Deze mini slinger zorgt voor een feeststemming, bijvoorbeeld wanneer je het ontbijt op bed brengt. Extra leuk om samen te knutselen.

Printable DIY moederdag vlaggetjes 2
Printables moederdag

Fijne Moederdag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven