Stationery boxen in Nederland

Stationery boxen: in het buitenland zijn ze al een tijdje populair. Denk bijvoorbeeld aan Papergang. Hier heb ik een tijdje een abonnement op gehad. Maar ook in Nederland zijn ze nu in opkomst. En met het oog op de nieuwe btw regels sinds 1 juli, heb ik een overzicht gemaakt met een aantal stationery boxen in Nederland!

Post & Papier

Ik start met een beetje zelfpromotie. Dat mag wel, toch? Ik breng namelijk iedere maand een stationery box uit via Post & Papier! Je kunt je abonneren voor €17,50 per maand of €50 voor een kwartaal, maar ook los aanschaffen voor €19,95 nadat de box is uitgekomen. Ik kies iedere keer een passend thema en probeer hem te vullen met zoveel mogelijk verschillende items, maar wel zodanig dat het bij elkaar past.

Kaartstudio

Op zoek naar een box van een merk? Geen probleem: Kaartstudio brengt iedere twee maanden een stationery box uit voor €24,90! In deze box zitten onder andere kaarten, minikaartjes, inpakpapier, stickers en meer. De artikelen worden door de eigenares zelf ontworpen en zijn hierdoor altijd uniek. Een deel van de items wordt ook los verkocht nadat de box uit is gekomen.

HEBmoment

Verstuur jij veel kaarten? Of spaar je ze, net zoals ik? Dan is een HEBmoment van Hebbers misschien wel een ideale box voor jou! Je krijgt iedere maand een doosje met vijf kaarten thuisgestuurd voor €7,50 (bij 3 of 6 maanden krijg je er zelfs een cadeautje bij). Hiervan komen 4 uit het assortiment én scoor je altijd één uniek ontwerp die alleen voor het HEBmoment wordt ontworpen.

EnvyCards

Iedere stationery box liever apart aanschaffen waarbij je het thema vooraf weet? Je kunt bij EnvyCards terecht voor €17,50! Samengesteld door de eigenares en verzonden op vaste data die van tevoren bekend is.

Studio Paper

De naam doet misschien vermoeden dat het een buitenlandse box is, maar hij is toch echt Nederlands. De stationery boxen van deze shop worden iedere maand uniek ontworpen door een illustrator! En dat niet alleen, de dames van Studio Paper zorgen ook iedere editie dat er andere papierwaren in zitten.

Heb of ken jij nog een stationery box in Nederland? Laat het me weten, dan zet ik hem in het overzicht erbij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven