By Kris papierwaar

By Kris papierwaar

Naast vaste webwinkels voor papierwaar is het wel eens leuk om nieuwe te ontdekken! De ontwerpen van By Kris waren me een tijdje geleden al opgevallen: vintage en retro op papier. Tijd om een bestelling te plaatsen! De inhoud laat ik zien in dit blog.

By Kris is een papierwebwinkel met veel knutselmateriaal, maar ook ideeën. Eigenares Christine richtte haar webwinkel in april 2010 op met zelfgemaakte kaarten plus workshops en vijf jaar later is er enorm veel te koop! Spulletjes om mee te gaan knutselen, maar ook een hele collectie van Kris haar hand. Stickers, kaarten, magazines en veel meer! Enkele van deze unieke artikelen schafte ik aan.

By Kris papierwaar 1

Allereerst ronde stickers die precies passen binnen de snijcirkel, knap! En ik vind de kleine stickers erg praktisch om een pakketje of brief op te decoreren. Speciaal voor jou! De post staat er al op geïllustreerd. Vooral bijzonder is het papier, want het is stroef. Dat ben ik nog niet vaak tegen gekomen bij stickers.

By Kris papierwaar 2

Kaarten! Vrolijk en vintage. Ik vind ze enorm mooi. Ze zijn wel druk, maar in dit geval is dat juist passend. Echt perfect voor snailmail, vind ik! Ik heb de eerste al gebruikt hiervoor. De kaarten zijn natuurlijk ook leuk om afzonderlijk te sturen, want de tekst zegt al genoeg.

By Kris papierwaar 3

En dan… adresstickers! Geheel anders dan ik gewend ben. Nog steeds in dezelfde stijl van By Kris trouwens, maar… zoveel lijntjes dat ik niet meer weet waar ik moet beginnen om te schrijven. Precies boven of onder de oranje lijn? Nee, ik heb uiteindelijk de middelste maar gebruikt en dat stond best mooi. Bovendien zijn het gewoon erg vrolijke adresstickers, ik ga ze zeker vaker gebruiken!

By Kris papierwaar 4

Een notitieblok op A5 formaat. Ik gebruik hem niet voor notities, maar… voor brieven! Dit is namelijk erg handig vanwege de lijntjes uit een schrift die erop staan. Ook voor notities handig uiteraard, maar brieven schrijf ik altijd netter met lijntjes. En het is een mooi formaat met stevig papier. Het labeltje is perfect voor de datum!

By Kris papierwaar 5

Toen By Kris vijf jaar bestond, bracht zij een creatief magazine uit. Een best dik magazine dat enorm mooi is opgemaakt! Natuurlijk heeft ze er veel ervaring mee en dat is te zien. Ik heb nog niet alles doorgelezen, maar zodra de zon een beetje schijnt, zit ik met dit magazine lekker in de tuin (want dan lees ik het beste en lekkerste). Mét natuurlijk de Flow erbij! Een impressie van enkele bladzijden van het magazine vind hier je hieronder. Ik vind de cover in ieder geval super mooi en kleurrijk. Ik word er gelijk vrolijk van!

By Kris papierwaar 6

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven