Acht fleurige flamingo’s op papier

Wist je het al? Flamingo’s zijn hip, hot en happening! Er is bijna geen product meer te bedenken zonder de fleurige roze vogels erop. In winkels, maar ook op het web kom ik ze veelvuldig tegen. En toegegeven: ze zijn ook enorm leuk en vrolijk! Zeker met de zomer in het vooruitzicht. Speciaal voor jullie zet ik acht fleurige flamingo’s op papier op een rijtje (erg leuk voor snailmail, bijvoorbeeld)!

8 x flamingo’s

1. Papier met flamingo’s is altijd goed, toch? Je moet het nog wel even printen, maar dan kun je lekker aan de slag! Leuk om een cadeautje in te pakken of om een snailmail mee te maken bijvoorbeeld. Ook digitaal erg goed te gebruiken!

2. Wat een liefde! Met schattige vogels en hun nekken in de vorm van een hartje kan het niet anders dan dat je veel liefde verstuurt met deze wenskaart. Er wordt een envelop bijgeleverd, dus ze kunnen meteen hun vleugels uitslaan!

3. Wil je niet allerlei producten kopen met flamingo’s erop? Geen probleem: koop dit stickervel en je plakt ze zelf overal op! Ook leuk voor een snailmail met dit thema natuurlijk. Gaan jouw handen al kriebelen? Die van mij wel een beetje…

4. De F is van Flamingo. In het dierenalfabet op deze ansichtkaart tenminste! Lekker zomers, waar vlieg jij heen deze vakantie? Leuk om bijvoorbeeld naar iemand te sturen van wie de naam met de F begint, maar ook gewoon zomaar.

5. Nog zo’n item waarmee je zelf kunt zorgen voor flamingo’s op items naar keuze: een stempel! Met een beetje goed onderhoud zelfs nog langer te onderhouden dan de stickers. Vergeet je geen roze inkt te kopen? Want dat vind ik er wel een beetje bij horen, jij ook niet?

6. Ik hoor je al zeggen: nóg meer kaarten? Ja, sorry, ik ben nu eenmaal enorm gek op kaarten! En lieve roze flamingo’s kun jij toch ook niet weerstaan? De fleurige kaarten zijn ook leuk om gewoon ergens op te hangen in huis, trouwens. Heb je gelijk je ruimte een beetje opgevrolijkt!

7. Als je voor een snailmail met flamingo’s gaat, kan deze masking tape niet ontbreken. 10 meter aan leuke flamingo’s heb je vast genoeg aan, toch? Zo kun je er ook de kaarten mee ophangen, je agenda mee versieren en noem maar op. Gewoon leuk!

8. En dan het laatste kaartje: een prachtige watercolor illustratie. Simpel, maar wel elegant! In mijn kaartenrek pronkt hij al een tijdje. Ik word er vrolijk van als ik ernaar kijk!

Het is dat mijn budget het even niet toelaat, maar anders had ik al deze prachtige flamingo’s allang een nieuwe thuis gegeven. Lekker om mee te knutselen! Misschien tijd voor een snailmail met dit thema binnenkort?

6 gedachten over “Acht fleurige flamingo’s op papier”

  1. Hier in de buurt is een tuincentrum waar ze flamingo’s hebben. Heb nog steeds niet uitgevogeld (HA!) hoe ik ze ongezien in mijn auto kan laden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven