Huisstijl laten ontwerpen

Als bedrijf is het belangrijk om een goede indruk op je (potentiële) klanten te maken. Zij moeten in één oogopslag kunnen zien en voelen waar je bedrijf voor staat. De huisstijl is hier een belangrijk onderdeel van. Hierin wordt jouw verhaal vertaald naar de buitenwereld. Dat niet alleen: het zorgt ook voor herkenbaarheid. Het is daarom belangrijk om te investeren in een professionele huisstijl. Een huisstijl laten ontwerpen doe je bij Nouk-san. Ik ben een illustrator met hart voor jouw zaak. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf een unieke look & feel krijgt die aansluit op jouw branding.

Werkwijze huisstijl en logo laten ontwerpen

Jouw Branding

Voordat ik aan de slag ga met het ontwerpen van je huisstijl, is het van belang om stil te staan bij jouw bedrijf. Waar staat je bedrijf voor? Wat zijn je normen en waarden? Hoe is het idee voor je bedrijf ontstaan? Op welke doelgroep richt jij je? Wat maakt jou uniek? Welke woorden omschrijven jouw producten en/of diensten? Oftewel: wat is je branding? Hierover gaan wij samen in gesprek. De antwoorden op deze vragen gebruik ik als inspiratie om jouw huisstijl vorm te geven.

Huisstijl laten maken

Een huisstijl is bepalend voor de uitstraling van jouw bedrijf. Een huisstijl laten maken is daarom een heel proces waar verschillende producten uit komen. Het pakket bestaat uit:

Logo ontwerpen

Als eerste ga ik aan de slag met je logo. Hierbij gebruik ik jouw branding als uitgangspunt. Je ontvangt van mij drie concepten waaruit je mag kiezen. Vervolgens zijn er nog twee correctierondes mogelijk om je logo te verfijnen. Uiteraard is het hierbij ook mogelijk om bepaalde elementen uit de concepten samen te voegen tot één geheel. Zodra het logo ontwerp klaar is, ga ik verder met opmaak van de overige uitingen van jouw bedrijf.

Het uiteindelijke logo krijg je aangeleverd in verschillende bestanden en versies. Je logo moet immers bruikbaar zijn op verschillende media in verschillende maten en vormen. Denk hierbij aan je website en je drukwerk bijvoorbeeld.

Visitekaartje ontwerpen

Om je bedrijf te promoten, ga je waarschijnlijk netwerken. Het is dan handig om je gegevens bij een bedrijf of persoon achter te kunnen laten zonder die iedere keer te moeten opschrijven. Met een visitekaartje is het niet alleen gemakkelijk om dit te doen, je laat ook meteen jouw look & feel achter bij het bedrijf of de persoon. Dit is daarom een belangrijk onderdeel van het laten ontwerpen van je huisstijl.

Briefpapier ontwerpen

Als bedrijf verstuur je post. Of dit nou digitale documenten zijn of dat je dit bij jouw klant thuis laat bezorgen, het is belangrijk om ook hierbij voor herkenning te zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een factuur. Zo weet jouw klant meteen dat het afkomstig is van jou. Daarom ontwerp ik jouw briefpapier geheel in jouw huisstijl. Het is eventueel ook mogelijk om een bijpassende envelop te laten ontwerpen.

E-mailhandtekening

Een bedrijf kan tegenwoordig niet meer zonder e-mail. Maak daarom van een elektronisch visitekaartje van jouw zakelijke e-mailhandtekening. Zo weten jouw klanten je gemakkelijk en snel te bereiken. Hier lever ik een voorstel voor aan.

Social media vormgeving

De kans is groot dat je gebruik maakt of gaat maken van sociale media. Omdat je huisstijl je visitekaartje is, maak ik deze profielen ook geheel in stijl voor je op. Het gaat hierbij om je profielfoto en een banner voor de platformen die dit toelaten. Aanvullend is het mogelijk om content templates te krijgen.

Stijlboek opmaken

Om je huisstijl voortaan voor alle uitingen te kunnen gebruiken, maak ik een stijlboek voor je op. Hierin omschrijf ik wat we hebben besproken rondom je branding en lever ik de kleuren, de lettertypes en het beeldmateriaal bij je aan. Zo is het plaatje van een huisstijl laten ontwerpen compleet.

Extra’s nodig?

Heb je eventuele aanvullingen nodig op deze standaard uitingen van een huisstijl? Geen probleem. Denk bijvoorbeeld aan de vormgeving van je website of ander drukwerk zoals flyers.

Kosten huisstijl laten ontwerpen

Een huisstijl laten ontwerpen kun je bij mij laten doen vanaf €997. Voor dit bedrag zit inbegrepen: het gesprek over jouw branding en je wensen, de drie voorstellen voor je logo, het definitieve logo in verschillende maten en vormen, een visitekaartje, het briefpapier, de e-mailhandtekening, de profielfoto’s en banners voor sociale media profielen en het opmaken van het stijlboek. Dit zijn enkel de kosten van het ontwerpen. Extra kosten zoals drukwerk en licenties komen hier nog bij.

Ben je alleen op zoek naar het laten ontwerpen van een logo? Dit is al mogelijk vanaf €350. Ik kan je zowel helpen met het realiseren van het digitaliseren van je eigen schets als het totaalpakket dat ik hierboven heb omschreven.

Heb je extra wensen, bijvoorbeeld het aanleveren van een drukbestand voor een envelop of een flyer, content templates of een website? Hiervoor maak ik graag een offerte op maat voor je op. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen een drukwerkbestand of ander ontwerp te laten maken.

Wil je graag samen aan de slag? Neem contact met mij op voor een offerte. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken!

Winkelwagen
Scroll naar boven